Marius Elisei, primele declarații după ce s-a zvonit că ar urma să devină tătic din nou: „Nu am cu cine să fiu discret și nici de ce să mă feresc”

Data publicării:
Marius Elisei, foto Instagram
Descriere foto: Marius Elisei, foto Instagram

Ce spune fostul soț al Oanei Roman după ce în presă s-a zvonit că ar uma să devină tătic pentru a doua oară?

După divorțul de Oana Roman, în presă au apărut zvonuri cum că Marius Elisei și-ar fi găsit alinare în brațele unei alte femei. După toate acestea, o altă știre aruncă showbiz-ul în aer. Ce spune fostul soț al Oanei Roman după ce în spațiul public au apărut informații conform cărora se pregătește să devină tătic pentru a doua oară. 


„Mi se pare total deplasată această știre care a apărut. Nici nu știu de unde a apărut, și cum a apărut și care este interesul, asta 1 la mână, că nu am pe nimeni în viața mea. Și ca să demontez tot, nu am pe nimeni în viața mea, deci, nu am cu cine să mă duc pe la clinici și pe cine să las gravidă. Și 2 la mână, este foarte urât să apară astfel de lucruri, cum că ar fi cineva gravidă, în condițiile în care atunci când ai o relație și cu acea persoană îndeplinești o sarcină, ar fi trebuit să treci prin anumiți pași”, a declarat Marius Elisei pentru Antena Stars. 


Marius Elisei neagă zvonurile apărute în spațiul public. Fostul soț al Oanei Roman susține că nu are o nouă relație și dacă pe viitor va avea sigur nu o va ține ascunsă. Acesta spune că dacă ar fi apărut o altă femei în viața lui, sigur ar fi mers la fiica și la fosta lui soție pentru a o prezenta. 


„Păi da, în primul rând trebuie să... când ai pe cineva mai ales în situația în care sunt eu, trebuie să faci cunoștință copilului, apoi fostei soții. Sunt mai multe etape și mi se pare foarte deplasată această știre care este total eronată și falsă, pentru ca, repet, nu este nimeni în viața mea”, a adăugat acesta.


Referitor la informațiile apărute în presă, conform cărora Marius Elisei și-ar ține noua relație ascunsă deoarece îi este frică de cum ar reacționa fiica lui, fostul soț al Oanei Roman dezminte aceste informații și spune că nimic din toate acestea nu este adevărat. 


„Nu este adevărat! Nu sunt discret și nu am cu cine să fiu discret și nici de ce să mă feresc! Și nu este o sursă din apropierea mea, nu este nimic adevărat”, a spus Marius Elisei.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel