Marius Elisei, mesaje de suferință. Ce se întâmplă cu fostul soț al Oanei Roman: ”Singura spovedanie adevărată”

Data publicării:

Marius Elisei pare că trece printr-o perioadă delicată. Fostul soț al Oanei Roman a postat mai multe mesaje dubioase.

Marius Elisei și-a pus fanii pe gânduri după ce a publicat mai multe mesaje în care dă de înțeles că nu trece printr-o perioadă prea bună. Recent, fostul soț al Oanei Roman  a publicat câteva cuvinte care fac referire la partea religioasă. În mesajul publicat, Marius Elisei a spus că singura spovedanie rămâne în fața preotului, nu în fața altora. De asemenea, el a publicat și o piesă bisericească pe contul său de Instagram.

”Singura spovedanie adevărată rămâne în fața unui preot...nu există altcineva...aveți grijă”, a scris Marius Elisei pe Instagram.

Mai mult decât atât, în urmă cu câteva zile, Marius Elisei a mai postat un mesaj pe contul său de Instagram, în care recunoaște că este depresiv și se îmbărbătează singur. 

”Indiferent de cum mă simt și cât de depresiv sunt, soarele va străluci dimineața iar e timpul nopții luna va fi acolo. Vei vedea că aceste zile vor continua să treacă. Vei lăsa aceste zile să treacă și vei pierde un an din viață făcând ce? În regulă, mă voi descurca. am făcut câteva greșeli. Viața merge înainte”, a fost mesajul lui Marius Elisei.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel