Marius Elisei își sărbătorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis Oana Roman: „Este darul cel mai de preț”

Data publicării:
Sursa foto: Oana Roman, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Oana Roman, Instagram

Marius Elisei își sărbătorește ziua de naștere. Cu această ocazie speciala, Oana Roman a transmis o urare emoționantă. 

Astăzi, 24 septembrie 2022, Marius Elisei a împlinit frumoasa vârstă de 36 de ani. Cu această ocazie specială, Oana Roman a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare. Alături de mesajul transmis pentru soțul ei, vedeta a publicat și o fotografie în care apare alături de acesta.

Marius Elisei își sărbătorește ziua de naștere

Oana Roman și-a exprimat iubirea față de cel care a făcut-o mamă pentru prima dată. 

„La mulți ani @eliseimarius! Să fii sănătos, bucuros și înțelept. Să nu-ți pierzi umorul incredibil pe care îl ai, să rămâi cel mai bun tată pentru Isa și să nu-ți pierzi niciodată Credința, că binele cel mai mare de abia urmează. Eu te asigur de suportul și sprijinul meu necondiționat, de iubirea loială și onestă. Este cred darul cel mai de preț pe care pot să ți-l ofer”, a scris vedeta pe rețelele sociale personale.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Oana Roman Elisei (@oanaromanelisei)

Oana Roman: „Noi detalii despre relația cu Marius Elisei”

Oana Roman și Marius Elisei și-au mai dat însă o șasă relației, după ce în urmă cu ceva timp au divorțat. În toată perioada în care au stat despărțiți, cei doi și-au dat seama că își duc lipsa unul altuia foarte tare, motiv pentru care au hotărât să formeze din nou o familie. Între timp, fiica lui Petre Roman și-a exprimat de mai multe ori dorința de a se căsători pentru a doua oară cu tatăl fiicei ei. Acest lucru nu doar că nu s-a mai întâmplat, dar în tot acest timp au ieșit la iveală noi detalii despre căsnicia lor, care le-au dat fanilor de înțeles că lucrurile nu merg deloc în direcția bună. Într-un moment de maximă sinceritate, Oana Roman și-a deschis sufletul și a dezvăluit cum stă situația dintre ea și Marius Elisei în prezent. 

„De aproape 10 ani ma strădui sa ne ținem aproape și împreună. A ține o familie împreună mai ales cu multele griji ale vieții și anilor, este o misiune zilnică și deloc ușoară.

Nu va uitați la cei care va fac sa credeți ca ei sunt absolut fericiți în fiecare zi. Tocmai aceia au probabil cele mai multe probleme. Eu încă ma strădui și deși în unele zile pare imposibil de greu, eu nu mă las. Să nu vă lăsați nici voi”, a scris Oana Roman pe rețelele de socializare.

Motivul pentru care Marius Elisei nu o însoțește pe vedetă la evenimente

Un alt lucru care le-a ieșit însă în evidență fanilor este faptul că bărbatul nu o însoțește pe vedetă la niciun eveniment public. Oana Roman este o persoană extrem de activă atât pe rețelele de socializare, cât și în lumea reală, unde participă zilnic  la fel de fel de conferințe sau lansări de noi produse. De fiecare dată însă, aceasta nu se află la brațul partenerului său, ci cu fiica celor doi, Iza, cea care își însoțește mama peste tot, în ultima vreme. Vedeta le-a dat așadar explicația fanilor, pentru care Marius Elisei preferă să stea acasă, la astfel de ocazii.

„Marius nu e cu evenimentele. El nu are chef. Lui nu-i place, nu vrea să iasă din casă!”, a declarat Oana Roman, pentru Click!

Mai mult, Marius Elisei a refuzat să meargă chiar și în vacanță anul acesta, motiv pentru care fiica lui Petre Roman a plecat fără el.

„Marius nu a vrut să meargă nici în vacanță, anul ăsta. Ne-a lăsat singure. M-am dus eu cu Izabela. El a vrut să stea acasă! E casnic!”, a mai declarat Oana Roman.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel