Marius Elisei a suferit teribil după divorțul de Oana Roman: „Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Nu e ușor”

Data publicării:
Marius Elisei, sursa facebook
Descriere foto: Marius Elisei, sursa facebook

Căsnicia Oanei Roman cu Marius Elisei s-a încheiat definitiv. Cei doi au mers la notar pentru a pune capăt relației. 

Chiar dacă relația lor a fost presărată de-a lungul timpului de nenumărate împăcări și despărțiri, se pare că de această dată a fost definitiv. Pe 15 februarie, Marius Elisei și Oana Roman și-au spus adio pentru totdeauna la notar. 


Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Marius Elisei și-a deschis sufletul și a povestit despre cum s-a simțit după despărțirea de mama copilului lui. 


„A existat foarte multă încărcătură. Nu am înșelat-o, nu m-a înșelat, nu au fost scandaluri la un nivel care nu poate fi depășit. Timp de 7 ani am trecut prin multe, și momente frumoase și grele, le-am depășit”, a declarat Marius.


Marius Elisei nu a trecut prea rapid peste divorț, iar sărbătorile de iarnă le-a petrecut singur. 


„Am petrecut sărbătorile singur, în depresie. Divorțul nu e ușor. Am ales un divorț la notar, o instanță nu-și are rostul”, a spus fostul soț al Oanei Roman. 


Chiar dacă relația lor s-a incheiat definitiv, Marius nu respinge varianta unei împăcări. Ba mai mult, acesta își mai dorește copii. 


„Timpul va decide ce se va întâmpla. Îmi mai doresc copii. Nu vreau să o las pe Isabela singură”, a conchis Marius. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience