Marius Elisei, primele declarații în urma speculațiilor că și-ar fi refăcut viața după despărțirea de Oana Roman/ EXCLUSIV

Data publicării:
Marius Elisei și Oana Roman, sursa foto Instagram
EXCLUSIV
Descriere foto: Marius Elisei și Oana Roman, sursa foto Instagram

Marius Elisei a făcut primele declarații, în exclusivitate pentru Spectacola, după ce s-a speculat că și-ar fi refăcut viața la scurt timp după despărțirea de Oana Roman.

Oana Roman și Marius Elisei au decis să pună capăt relației, deși păreau de nedespărțit. Anunțul a fost făcut de Oana Roman, chiar înainte de sărbători. Fanii celor doi sperau la o împăcare, însă despărțirea este una definitivă, motiv pentru care au început și procedurile pentru divorț.

La scurt timp după ce Oana Roman a anunțat separarea de soțul ei, au apărut primele speculații despre o nouă femeie care a apărut în viața lui Marius Elisei. Recent, acesta a postat o fotografie pe rețelele de socializare în care apărea un corp de femeie însoțit de o inimioară.

Contactat de reporterii Spectacola, acesta a făcut și primele declarații cu privirea la toate cele speculate.

"Am postat acea fotografie pentru a-mi promova produsul respectiv, iar acea inimioară am pus-o doar așa. În acea fotografie apare și un emoticon în formă de ochi, deoarece l-am pus din greșeală și nu am mai știut cum să le șterg. Fata aceea este o italiancă, produsul este din Italia. Nu este poza mea, mi-au trimis-o cei de acolo. Dacă o să-mi fac pe altcineva, o să pun poză și cu fața, nu doar cu corpul, cum era acea fotografie.", a declarat Marius Elisei pentru Spectacola.

Marius Elisei a mărturisit că are de gând să continue afacerea și să o pună pe picioare. Mai mult decât atât, fostul soț al Oanei Roman a declarat că afacerea a fost ideea lui, site-ul fiind făcut de el de mai multă vreme, însă au contribuit amandoi la promovarea lui.

"Am de gând să continui această afacere, să o pun pe picioare. Eu am făcut site-ul de mai multă vreme, însă am contribuit la el atât eu, cât și Oana Roman.", a mai spus Marius Elisei pentru Spectacola.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel