Marius Elisei, prima reacție după ce Oana Roman a anunțat despărțirea: "M-am jurat"

Data actualizării: | Data publicării:

Marius Elisei a avut o primă reacție, după ce Oana Roman a anunțat că cei doi nu mai formează un cuplu.

În urma anunțului făcut de Oana Roman, care a șocat showbiz-ul românesc, Marius Elisei a avut o primă reacție. Mai exact, soțul vedetei a postat o melodie sugestivă interpretată de Pepe, intitulată  "M-am jurat". Versurile piesei fac aluzie la despărșirea lui Pepe de Raluca Pastramă, situație asemănătoare cu cea a lui Marius Elisei și a Oanei Roman.

“Şi m-am jurat să nu mai pun mâna pe telefon, / De fiecare dată îmi pare rău / Şi m-am jurat sa nu-ţi mai dau nici texte / Fiindcă toate sunt pretexte”, sunt doar câteva dintre acestea“, sunt câteva dintre versurile piesei interpretate de Pepe.

În urmă cu o zi, Oana Roman a anunțat despărțirea de soțul ei, Marius Elisei, după ce acesta a plecat de acasă cu afacerea familiei. Vedeta a mărturisit că o să-și vadă de drumul ei și o să se axeze pe creșterea fetiței: ”Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a mărturisit Oana Roman pe rețelele de socializare.

De asemenea, fiica lui Petre Roman a anunțat că își va petrece sărbătorile de Crăciun alături de fiica și mama ei, într-un cadru restrâns: ”Recunosc că abia aștept să vină Crăciunul, să vină Moș Crăciun. Chiar dacă mi-am făcut singură câteva cadouri sper să vină și la mine Moș Crăciun anul ăsta. Casa e pregătită, miercuri o să gătim și în seara de Ajun vom fi acasă, apoi vom merge într-o vizită, într-un cadru foarte restrâns. Cu siguranță va fi un Crăciun frumos deoarece vom avea alături oameni dragi, oameni pe care îi iubim, o să fiu cu mama”, a  spus Oana Roman pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel