Marius Elisei, gest NEAȘTEPTAT pentru Oana Roman. Cum i-a sărit în ajutor soției sale

Data actualizării: | Data publicării:
Marius Elisei, sursa facebook
Descriere foto: Marius Elisei, sursa facebook

Marius Elisei a sărit în ajutorul Oanei Roman, după ce aceasta a ajuns cu mama ei la spital.

Problemele se țin în lanț pentru Oana Roman. După ce la sfârșitul anului trecut aceasta și soțul ei au ales să meargă pe drumuri separare, în noul an Oana Roman a ajuns cu mama ei la spital, după ce aceasta s-a simțit rău.

Oana Roman și Marius Elisei au ales să se separe, după ce soțul ei a decis să plece de acasă cu tot cu afacerea familiei. Chiar dacă au trecut câteva saptămâni bune de când a luat această decizie, cei doi doi soți sunt legați în continuare de fetița pe care o au împreună. 

Marius Elisei, gest neașteptat pentru soția sa

Oana Roman le-a mărturisit fanilor pe rețelele de socializare că este foarte ocupată cu noul proiect profesional, motiv pentru care l-a rugat pe soțul ei să rămână cu fetița lor câteva ore, cât timp este ea plecată, deoarece mama ei este internată în spital și nu poate avea grijă de ea. Fără nicio ezitare, Marius Elisei a sărit în ajutorul soției sale.

”Merg până la proceduri pentru că am de făcut proceduri și de filmat acolo, Iza va rămâne cu tatăl ei, l-am rugat să stea cu ea câteva ore cât timp eu mă duc să-mi fac treaba”, a povestit Oana Roman pe rețelele de socializare.

Deși nu mai formează un cuplu, Oana Roman îl respectă în continuare pe tatăl fetiței sale, motiv pentru care nu acceptă ca cineva să aducă injurii și comentarii răutăcioase la adresa lui Marius Elisei.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel