Marius Buga, reținut. Jurnalistul Pro TV este acuzat că a întreținut relații sexuale cu un minor dintr-un centru de plasament

Data actualizării: | Data publicării:
Marius Buga, foto Facebook
Descriere foto: Marius Buga, foto Facebook

Marius Buga, corespondent PRO TV, a fost reținut pentru 24 de ore, într-un dosar de act sexual cu minor.

Corespondentul postului PRO TV în judeţul Dâmboviţa, Marius Buga, a a fost reţinut în legătură cu acuzaţiile privind săvârşirea infracţiunii de act sexual cu un minor, au informat, miercuri, surse judiciare.

"La Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgovişte s-a înregistrat un dosar penal în care s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de o persoană de sex masculin sub aspectul săvârşirii infracţiunii de act sexual cu un minor, prev. de art. 220 alin. 1 şi 4 lit. e din Codul Penal. Faţă de persoana de sex masculin a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, notează Agerpres.

Jurnalistul a fost audiat, marţi, în legătură cu aceste acuzaţii aduse de un minor în vârstă de 16 ani.

 

Potrivit „Adevărul“, procurorii ar fi decis în noaptea de 7/8 februarie ca jurnalistul Marius Buga să fie reținut pentru 24 de ore sub acuzația că ar fi întreținut acte sexuale cu un minor, urmând ca în cursul zilei de miercuri, 8 februarie, să fie prezentat judecătorilor cu propunere de a se lua o măsură preventivă: fie arestarea pentru 30 de zile, fie control judiciar.

Sursele judiciare au declarat pentru „Adevărul“  că minorul care are vârsta sub 16 ani este dintr-un centru de plasament.

Surse judiciare au declarat pentru adevarul.ro că minorul fugise dintr-un centru de plasament, iar Poliția Târgoviște a fost anunțată despre acest lucru de către reprezentanții centrului. Oamenii legii l-au urmărit pe băiat și astfel au aflat unde a fost.

Minorul a fost audiat la Poliția Târgoviște într-un dosar de furt, în urmă cu câteva zile, numai că, pe parcursul audierilor, băiatul, care are vârsta sub 16 ani, le-a dezvăluit polițiștilor că a întreținut relații sexuale cu jurnalistul Marius Buga, potrivit Realitatea.

Reacția trustului PRO TV

Găsiți mai jos poziția oficială a companiei referitoare la investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga:

 

”Am aflat cu surprindere despre investigația care îl vizează pe angajatul Marius Buga. La nivel de companie condamnăm cu tărie orice acțiune imorală. Nu putem comenta această situație, dar suntem convinși că autoritățile iau toate măsurile pentru clarificarea acesteia. În momentul în care vom avea toate informațiile relevante, vom face demersurile necesare în cadrul companiei. Protecția minorilor este extrem de importantă pentru fiecare dintre noi!”



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel