Mario Mutu, adevărul despre relația cu tatăl său celebru: „Figura paternă a lipsit din viața mea”

Data publicării:
Mario Mutu, foto Instagram
Descriere foto: Mario Mutu, foto Instagram

Mario Mutu a dezvăluit ce relația are cu părinții săi. Ce spune despre celebritate și legătura cu celebrul fotbalist. 

Mario este fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu. Tânărul, în vârstă de doar 19 ani a vorbit despre relația pe care o are cu părinții săi, dar și despre avantajele de a avea un tată atât de celebru. 


Mario Mutu a dezvăluit că s-a mutat în România pentru a putea fi mai aproape de tatăl său, doar că fotbalistul locuiește acum la Craiova. Tânărul spune că i-a lipsit mult figura paternă și vrea să își croiască singur drumul în viață pentru a-și face părinții mândri. 


Mario a locuit timp de 15 ani în Italia alături de mama lui, după ce Alexandra a divorțat de Adrian Mutu. Cei doi nu au petrecut prea mult timp împreună, iar tânărul se simte mult mai apropiat de mama sa. 


„Apelez mai des la mama, e mai sufletistă, mă înțelege mai bine. Nu mă ceartă. La tata apelez mai rar, figura paternă a lipsit din viața mea din cauza distanței. Nu i-am reproșat nimic niciodată”, a spus Mario Mutu la Antena Stars.


Visul lui Mario Mutu este să își deschidă propria afacere, tânărul spune că a încercat să facă o carieră în fotbal dar nu i se potrivește. Fiul cel mare a lui Adrian Mutu face acum parte din echipa lui Alex Velea. 


„E frumos să mă știe lumea. Vreau să realizez ceva și după să mă știe lumea. Cel mai mare avantaj este că anumite persoane te respectă mai mult. Unele persoane se apropie de mine pentru cine sunt părinții mei, am simțit chestia asta din prima. Există și dezavantaje, evenimente neplăcute întâmplate în trecut”, a mai spus tânărul. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel