Mario Joy face dezvăluiri: Cea mai mare frică a mea este...

Data publicării:
Mario Joy, foto Arhiva personală
Descriere foto: Mario Joy, foto Arhiva personală

Cântărețul Mario Joy a dezvăluit mai multe detalii din viața sa personală.

Mario Joy, unul dintre cei mai îndrăgiți artiști din România, și-a dezvăluit, în cadrul unei emisiuni, lucrurile de care îi este cel mai frică. 

„Cea mai mare frică a mea este să nu îmbătrânesc, în sensul să mă pot mișca, să fiu la fel cum sunt acum, să pot să depind doar de mine, să pot să fiu independent. La 37 de ani începi să te gândești la asta și la părinți, să-i ai mereu aproape, să trăiască veșnic, dacă se poate. Să fie cei dragi bine, la asta te gândești”, a afirmat artistul, în cadrul emisiunii Star Magazine, potrivit spynews.

Părinții nu îl felicită pe Mario Joy 

Chiar dacă știe că părinții  sunt fericiți pentru succesul lui, cântărețul spune că aceștia nu se exteriorizează niciodată.

„Părinții mei niciodată nu mă felicită, ei se bucură, dar se bucură în interiorul lor. Ei nu prea se exteriorizează când vine vorba de piesele mele. Mama, în schimb, mă susținea mereu”, a mai spus Mario Joy.

Mario Joy are diabet

Mario Joy a povestit, acum ceva timp, că a mers la un oftalmolog, deoarece nu mai vedea foarte bine, însă acolo i-au spus că nu are nicio problemă. Cu toate astea, medicii i-au recomandat să poarte ochelari.

Ulterior, din cauza faptului că avea tensiunea foarte mare, Mario Joy a decis să mai facă câteva investigații. Medicii i-au spus că are și glicemia foarte mare, iar după au descoperit că artistul are diabet.

”Am făcut mai multe analize. Nu mai vedeam la distanță, nu mai vedeam scrisul, m-am dus să-mi fac ochelari, mi-a spus că nu am nimic, dar îți dau ochelari. Vedeam bine cu ochelarii, dar după o lună de zile aveam tensiunea foarte ridicată și a trebuit să mai fac un set de analize și aveam glicemia foarte mare. În ziua aia aveam 270 și normal era până în 105.

Am fost dărâmat două zile, nu mai puteai să vorbești cu mine, doar că mi-a dat Dumnezeu putere, iar acum am glicemiile foarte bune, acum două zile aveam 94 dimineața, era foarte bună. Am ținut dietă, odihnă, mișcare, să te plimbi prin casă, orice, să faci mișcare, să mănânci sănătos. Nu mai mănânc după 8, n-ai voie grăsimi, n-ai voie zahăr. Acum am descoperit dulciuri fără zahăr, la început mi s-a părut foarte greu”, a spus Mario Joy, cu ceva timp în urmă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel