Mario Iorgulescu a fost condamnat la 3 ani de închisoare pentru complicitate la lipsire de libertate

Data actualizării: | Data publicării:
Mario Iorgulescu, sursa foto Instagram
Descriere foto: Mario Iorgulescu, sursa foto Instagram

Mario Iorgulescu, fiul preşedintelui Ligii Profesioniste de Fotbal, a fost condamnat definitiv, vineri, de Curtea de Apel Bucureşti, la trei ani de închisoare cu executare pentru complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, într-un dosar în care este acuzat că a sechestrat şi bătut, împreună cu alte persoane, un bărbat.

"În temeiul art.72, alin.1, Cod penal, deduce reţinerea de la data de 6.IX.2016 la data de 7.IX.2016, precum şi arestul preventiv şi arestul la domiciliu pe perioada 15.IX.2016 - 6.I.2017, inclusiv. II. (...) Condamnă pe inculpatul Iorgulescu Gino-Mario la pedeapsa de 3 ani închisoare, pentru comiterea infracţiunii de complicitate la lipsire de libertate în mod ilegal, în varianta simplă, împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ. (...) Aplică pedeapsa complementară a interzicerii exerciţiului drepturilor prevăzute de art.66, alin.1, literele a, b, n (de a comunica şi de a se apropia, la o distanţă de 100 metri, de persoana vătămată Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ) şi o (de a se apropia de locuinţa sau de alte locuri în care persoana vătămată desfăşoară activităţi sociale, pe distanţa de 100 metri), Cod penal, pe perioada de 5 ani. (...) Aplică pedeapsa accesorie a interzicerii exerciţiului aceloraşi drepturi. (...) Dispune încetarea procesului penal faţă de inculpatul Iorgulescu Gino-Mario pentru infracţiunea de complicitate la lovire sau alte violenţe, în varianta agravată (...) împotriva persoanei vătămate Vlăsceanu Dragoş-Ionuţ, ca efect al retragerii plângerii prealabile", se arată în minuta deciziei.

De asemenea, acesta este obligat şi la plata a 15.000 de lei cheltuieli judiciare.

În acelaşi dosar, au fost condamnate alte patru persoane la pedepse cuprinse între 4 ani şi şase luni şi 1 an de închisoare.

Mario Iorgulescu este judecat într-un alt dosar, instrumentat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, fiind acuzat că, în septembrie 2019, a produs un grav accident auto, fiind sub influenţa alcoolului şi după ce a consumat cocaină, notează Agerpres.

În prezent, el se află în Italia, de unde autorităţile române încearcă să îl extrădeze. Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel