Mario Fresh și Mira, sărut pasional în văzul tuturor. Alexia Eram va lua foc când va vedea imaginile /FOTO

Data actualizării: | Data publicării:

Mario Fresh și Mira formează cel mai nou cuplu din showbiz? Iată cum a fost surprins iubitul Alexiei Eram. 

Mario Fresh și Alexia Eram sunt unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz. În ultima perioadă au apărut tot felul de zvonuri legate de o posibilă despărțire, chiar dacă nu au dat detalii despre acest subiect, fanii au observat că cei doi nu se mai urmăresc pe Instagram. 


Dar iată că Mira a postat pe pagina ei de Instagram o fotografie în care se sărută cu patos cu Mario Fresh. Fanii au luat foc și au crezut că este cel mai nou cuplu din showbiz. Chiar dacă nu au dat detalii despre fotografia care a aruncat internetul în aer, în urmă cu câteva luni, Mira anunța colaborarea cu Mario Fresh pentru un proiect muzical. 

Mira, declara în urmă cu câteva luni, în cadrul emisiunii „La Măruță”, că melodia creată în colaborare cu Mario Fresh vorbește despre povestea de dragoste dintre doi foști iubiți. Proiectul muzical ar fi trebuit să apară la finalul verii, dar iată că abia acum au început să apară imagini de la fimări. 

 


Mario Fresh și Alexia Eram sunt împreună de cinci ani, iar lucrurile păreau că devin din ce în ce mai serioase. Fiica Andreei Esca se visa deja mămică și spera la o familie alături de tânărul artist. 


„Da, mă gândesc să fac un copil cu Mario în viitorul apropiat. Chiar am avut multe discuții despre asta și chiar ne gândim serios. O să ne apucăm de treabă”, a spus Alexia Eram în glumă. 


În urmă cu ceva timp și Mario Fresh spunea că își dorește o familie cu frumoasa Alexia, mai ales că el provine dintr-o familie unită, iar de mic a văzut la părinții lui cât de importantă este iubirea și respectul. 


„Da, eu așa am de gând. Eu am crescut într-o familie cu oameni care s-au iubit de tineri. Mama cu tata se cunosc de la 15 ani, la 18 s-au combinat, la 21 au conceput-o pe sora mea, iar la 24 pe mine.  Eu am văzut și am fost crescut numai în iubire. Asta am căutat și asta am avut și am de oferit. Cu Alexia mă înțeleg foarte bine pe planul ăsta. Am foarte multe de oferit”, a declarat Mario Fresh acum ceva timp.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel