Mario Fresh, primele declarații după ce a fost văzut în timp ce căuta în gunoaie. Ce explicație are artistul pentru momentul jenant

Data publicării:
Sursa foto: Mario Fresh, Instagram
Descriere foto: Sursa foto: Mario Fresh, Instagram

Mario Fresh a avut prima reacție, după ce a fost văzut în timp ce căuta în ghena de gunoi. 

În urmă cu câteva zile, Mario Fresh a fost surprins de către paparazzii Spynews, în timp ce căuta de zor prin gunoaie. La scurt timp după ce au apărut în presă imaginile cu artistul în ipostaza jenantă, acesta a ținut să explice de ce a ajuns să facă lucrul acesta. 

Ei bine, Mario Fresh a povestit că și-a aruncat din greșeală cheile de la casă în ghena, atunci când a dus gunoiul.

Mario Fresh: „ Îmi pierd foarte des cheile și multe alte lucruri”

„Da, am o explicație. Deci, am plecat de acasă și am luat cutia de pizza pe care trebuia să o arunc la gunoi, am așezat cheile pe ea și când am ieșit din scară am aruncat cutia de pizza cu tot cu chei, la gunoi. Am plecat la oraș cu treabă, am stat vreo 3 ore și mi-am dat seama la un moment dat că nu am cheile.

Ce-am făcut acum câteva zile? Am fost la mall și mi-am luat de la apple un d-asta, pentru că îmi pierd foarte des cheile și multe alte lucruri. Și am ajuns acasă, iar atunci când am vizualizat cheile pe telefon, știam că sunt aici, îmi arăta GPS-ul. Am ajuns la gunoi, am apăsat pe redare sunet, că mai scoate și sunete nebunia asta. M-a ajutat un băiat care muncește pe șantier, m-a ajutat băiatul ăla, că dacă nu erau imagini și mai tari. Mi-am luat cheile și am mers în casă”, a declarat Mario Fresh pe rețelele de socializare.

Mario Fresh, la un pas de moarte

Mario Fresh este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți ai momentului. Recent, acesta a lansat și cel mai fresh hit, ”Necesar”, care se bucură de extrem de mult succes în mediul online, unde ocupă locul 1 pe mai multe platforme, precum Youtube sau Spotify. Iubitul Alexiei Eram a devenit celebru de la o vârstă foarte fragedă, când însă a avut parte și de un incident mai nefericit. În cadrul unui interviu, acesta a dezvăluit faptul că era aproape să-și piardă viața, iar norocul lui a fost că a ajuns repede la spital. Însă, în urma acestui accident, cântărețul s-a ales cu o cicatrice serioasă. 

”Da, o am de la 8 ani, am intrat cu bicicleta într-o vitrină de 2 metri. Era să nu mai fiu. Am avut noroc. Au fost Dumnezeu cu mine și tata, care m-a dus, imediat, la spital.”, a declarat Mario Fresh, potrivit click!

Mario Fresh nu este încântat de deplasarea în Dubai, pe care a făcut-o în urmă cu ceva timp

Recent, Mario Fresh a însoțit-o pe partenera sa în Dubai, acolo unde cei doi îndrăgostiți au stat pentru aproximativ o lună de zile. Totuși, chiar dacă iubita lui s-a bucurat din plin de timpul petrecut acolo, artistul spune că pentru el a fost o pierdere de timp. În timpul acela, acesta ar putea face, în schimb, muzică.

”Da, nu-mi place. Mi se pare că pierd timpul. Mi se pare că oamenii mă uită, mi se pare că eu uit muzica. Dacă eram un artist mondial, puteam să merg oriunde, pentru că eram același peste tot. Muzica se putea face oriunde, pentru că ai portițe deschise. Poți să faci până și în Bora Bora, dacă vrei.”, a mai spus el.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel