Mario Fresh: "Nu știam care e Alexia". Ce are de spus Andreea Esca despre iubitul fiicei sale

Data publicării:
Andreea Esca, Mario Fresh, Alexia Eram. Sursa foto: Instagram. Colaj Spectacola
Descriere foto: Andreea Esca, Mario Fresh, Alexia Eram. Sursa foto: Instagram. Colaj Spectacola

Fiica Andreei Esca, Alexia Eram și cântărețul Mario Fresh, formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc, chiar dacă gurile rele ar putea comenta că sunt prea tineri pentru o astfel de asumare. Cei doi sunt împreună de 6 ani, de când aveau doar 14 ani. Andreea Esca nu s-a sfiit niciodată să își spună punctul de vedere despre relația fiicei ei, chiar dacă de-a lungul anilor, au existat nenumărate zvonuri referitoare la povestea de dragoste a celor doi.

Andreea Esca a avut dintotdeauna o relație extrem de apropiată cu fiica ei. Cele două au depășit granițele relației mama/ fiica, ducând legătură dintre ele și în sfera profesională.

Alexia Eram pe coperta ultimului număr A List Magazine, revistă aflată sub conducerea mamei ei

Independentă din fire și cu o frumusețe aparte, Alexia nu a prididit să își croiască un drum al ei, separat și să încerce să depășească faima, mult mai celebrei sale mame. Tânăra este o influenceriță de succes, conturile ei de pe rețelele de socializare numărând sute de mii de urmăritori.

Astfel, pe lângă ceea ce creează ea în mediul online, aceasta face parte și din proiectele pe care le are mama sa, ultima sa participare la un astfel de proiect, fiind o apariție pe coperta A List Magazine, revistă aflată sub conducerea Andreei Esca.

"La fiecare eveniment sunt prezentă aici la ora 10. Chiar dacă sunt, chiar dacă nu sunt în revistă, oricum colaborez cu ei în general, scriu articole și mai fac pagini de shopping pentru ei. Lucrez și pe partea de marketing, ajut cu idei. Întotdeauna de când mă știu cred că am lucrat cu mama și cu tata, am lucrat cam toți împreună și ne dăm idei. Cred că este foarte tare să putem să lucrăm în familie și să putem să ne dăm idei unul altuia.", declara Alexia Eram, despre familia ei și cum colaborează împreună, conform Wowbiz.

"Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia"

Se pare că norocul ține cu frumoasă Alexia, ea fiind împlinită , atât pe plan profesional cât și în plan sentimental, aceasta trăind o frumoasă poveste de dragoste, cu cântărețul Mario Fresh, încă de când avea 14 ani. Într-o lume în care despărțirile și scandalurile sunt la ordinea zilei, un cuplu atât de sudat, la o vârstă atât de tânără nu poate decât să uimească.

„Șase ani de când suntem împreună. Am cântat în 2015 la ziua ei, nu ne cunoșteam, eram cu Velea, îl dublăm. Ea era fanul meu, mă plăcea foarte mult și nu știam care-i Alexia. Eu spuneam la microfon: «La mulți ani, Alexia!». Dar nu știam cine e Alexia, mă uităm în stânga, în dreapta, erau zeci de fete în fața mea. După un an ne-am cunoscut la o lansare de videoclip de la Velea, la un club din Bucureșți. A venit și ea, ne-a făcut cunoștință Antonia. Eu tânjeam după o relație (…) și o căutam așa, când o să apară și la mine. A apărut și a fost tare rău de tot, a fost super frumos”, a povestit  artistul, despre începuturile lor, conform Libertatea.

Stăm separat, dar împreună în același timp

Chiar dacă au o poveste de iubire, desprinsă parcă din filme, cei doi au avut și probleme, dar pe care le-au depășit cu o maturitate surprinzătoare:

„Am avut și rupturi, nu le-am arătat oamenilor. Am stat să calculăm singuri situația, să vedem ce avem de făcut. Stăm separat, dar împreună în același timp. Adică avem fiecare casă lui, dar dormim ori la mine ori la ea. De exemplu, vara trecută, am stat separați vreo două luni, aproape nu ne-am vorbit. S-a ajuns la o saturație, am zis: ne deranjăm prea mult. Și după aia, hop, am revenit. Nu există, eu nu înțeleg oamenii care o duc mult mai departe de realitate. Nu există block, unfollow, șterg pozele cu ține. Nu! Faci parte din viața mea sau ai făcut parte din viața mea. Nu există treaba asta”, a dezvăluit Mario Fresh, detalii despre scurtă lor despărțire, conform aceleiași surse.

Ce are însă de spus,  Andreea Esca despre relația celor doi

„Cel mai important lucru pe care ți-l dorești pentru copiii tăi e să fie fericiți. Atâta timp cât ei sunt fericiți eșți și tu fericită. În cazul lor, ideea de căsătorie și de copii mi se pare foarte forțată, la 20 de ani. Pe mine dacă m-ar întreba cineva la vârsta lor de căsnicie și de copii, chiar m-aș plictisi și cu siguranță deja s-au plictisit și ei”, declara vedetă conform Click.

Iar Alexia avea să întărească spusele mamei ei, printr-o declarație, pentru Wowbiz:

"Nu mă deranjează neapărat. Poate e normal să fiu întrebată. Dar am 22 de ani, nu știu de ce sunt întrebată. Dar, evident că sunt foarte multe titluri care mă afectează, dar până la urmă acesta este jobul, așa că nu trebuie să bagi în seamă și cam atât. Am 22 de ani, repet. Evident că fiecare face ce vrea, puteți să vă căsătoriți la 22 de ani și să faceți copii, dar eu simt că mai vreau să copilăresc. Evident că Mario gândește la fel, că dacă am avea alte percepții nu am mai fi împreună,” spunea această, completând și că "Mama și Mario se înțeleg foarte bine. Suntem de foarte mult timp împreună și suntem acum o familie mare."

 

 




 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Cristina Nacar | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel