Mario Fresh, la un pas de moarte. ”Era să nu mai fiu”. Ce a pățit artistul

Data publicării:

Mario Fresh a trecut printr-o experiență cumplită, în urma căreia era să își piardă viața.

Mario Fresh este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți ai momentului. Recent, acesta a lansat și cel mai fresh hit, ”Necesar”, care se bucură de extrem de mult succes în mediul online, unde ocupă locul 1 pe mai multe platforme, precum Youtube sau Spotify. Iubitul Alexiei Eram a devenit celebru de la o vârstă foarte fragedă, când însă a avut parte și de un incident mai nefericit. În cadrul unui interviu, acesta a dezvăluit faptul că era aproape să-și piardă viața, iar norocul lui a fost că a ajuns repede la spital. Însă, în urma acestui accident, cântărețul s-a ales cu o cicatrice serioasă. 

”Da, o am de la 8 ani, am intrat cu bicicleta într-o vitrină de 2 metri. Era să nu mai fiu. Am avut noroc. Au fost Dumnezeu cu mine și tata, care m-a dus, imediat, la spital.”, a declarat Mario Fresh, potrivit click!

Mario Fresh nu este încântat de deplasarea în Dubai, pe care a făcut-o în urmă cu ceva timp

Recent, Mario Fresh a însoțit-o pe partenera sa în Dubai, acolo unde cei doi îndrăgostiți au stat pentru aproximativ o lună de zile. Totuși, chiar dacă iubita lui s-a bucurat din plin de timpul petrecut acolo, artistul spune că pentru el a fost o pierdere de timp. În timpul acela, acesta ar putea face, în schimb, muzică.

”Da, nu-mi place. Mi se pare că pierd timpul. Mi se pare că oamenii mă uită, mi se pare că eu uit muzica. Dacă eram un artist mondial, puteam să merg oriunde, pentru că eram același peste tot. Muzica se putea face oriunde, pentru că ai portițe deschise. Poți să faci până și în Bora Bora, dacă vrei.”, a mai spus el.

Cât câștigă Alexia Eram și Mario Fresh

Chiar dacă oamenii se așteptau ca solistul să aibă cele mai mari venituri din familie, se pare că nu este așa. Spre surprinderea tuturor, fata Andreei Esca câștigă mult mai mult decât tânărul cântăreț.

Chiar dacă, în același timp, Alexia Eram este și studentă, asta nu înseamnă că frumoasa influenceriță nu deține și sume uriașe în conturi. Ba mai mult, potrivit impact.ro, în urma veniturilor declarate la ANAF, fiica celebrei prezentatoare TV a obținut, anul trecut, o cifra de afaceri de 900.000 de lei, de unde reiese faptul că Alexia ar încasa lunar aproximativ 8.000 de euro, potrivit sursei citate. Asta, în timp ce Mario Fresh, partenerul ei, a  avut o cifră de afaceri de aproape 240.000 de lei în anul 2021.

„Nu contează câți bani am făcut până acum, contează să fii cu picioarele pe pământ, să știi cum să-i investești. Am o casă frumoasă, plătită din banii mei, îmi permit să merg în vacanțe, să mănânc la orice restaurant aș vrea, să petrec așa cum îmi doresc și să-mi cumpăr ce-mi doresc. Cam de trei ori pe an îmi doresc să merg în vacanță”, a spus Alexia Eram, potrivit sursei citate.

Cei doi nu se gândesc la nuntă

Chiar dacă sunt de foarte mulți ani împreună, iar toți fanii așteaptă să-i vadă în fața altarului, Alexia Eram spune că, deocamdată, nu se poate vorbi despre o nuntă. Mai mult, aceasta nu a fost nici cerută în căsătorie oficial.

”Cred că suntem foarte tineri și nu ne gândim la căsătorie acum. Suntem împreună de aproape 6 ani. Nu a existat vreo cerere în căsătorie. Mai așteptăm, ne distrăm, toate lucrurile se întâmplă la timpul lor”, a declarat  Alexia Eram, conform Viva



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel