Mario Fresh face orice pentru iubita lui. La ce a renunțat artistul de dragul fiicei Andreei Esca

Când vine vorba de iubita lui, Mario Fresh este dispus să facă aproape orice, chiar dacă uneori rezultatele nu sunt pe placul lui.

Mario Fresh trăiește o frumosă poveste de dragoste alături de Alexia Eram, fiica Andreei Esca.  Artistul este dispus să facă orice pentru iubita lui, chiar și să renunțe la look-ul  care l-a cosacrat. Deși întotdeauna a fost adeptul unui stil simplu, artistul nu a renunțat niciodată la barbă. De data aceasta, Mario Fresh a ținut cont de sfatul a două persoane dragi din viața lui astfel că și-a barba jos. Cu toate că rezutatul nu a fost pe placul lui, Mario Fresh le-a arătat fanilor sacrifiicile pe care le face el de dragul iubirii.

”Am doi oameni în viața mea care susțin că-mi stă mult mai bine fără bărbița asta pe care o am eu. Acum a venit momentul să le arăt că-mi stă mai bine cu barbă. Oribil!”, a spus Mario Fresh pe Instagram, în timp ce-și dădea jos barba”, a spus Mario Fresh în timp ce își dădea barba jos.

Imediat după ce și-a dat barba jos, Mario Fresh le-a cerut fanilor și părerea lor despre noul look.

”Deci... mai bine sau nu prea?”, și-a întrebat ulterior artistul fanii, după ce a făcut pasul cel mare, de dragul Alexiei Eram” a mai adăugat Mario Fresh.

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 17 dec 2020, 10:44 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play