Mario Fresh face orice pentru iubita lui. La ce a renunțat artistul de dragul fiicei Andreei Esca

Data actualizării: | Data publicării:

Când vine vorba de iubita lui, Mario Fresh este dispus să facă aproape orice, chiar dacă uneori rezultatele nu sunt pe placul lui.

Mario Fresh trăiește o frumosă poveste de dragoste alături de Alexia Eram, fiica Andreei Esca.  Artistul este dispus să facă orice pentru iubita lui, chiar și să renunțe la look-ul  care l-a cosacrat. Deși întotdeauna a fost adeptul unui stil simplu, artistul nu a renunțat niciodată la barbă. De data aceasta, Mario Fresh a ținut cont de sfatul a două persoane dragi din viața lui astfel că și-a barba jos. Cu toate că rezutatul nu a fost pe placul lui, Mario Fresh le-a arătat fanilor sacrifiicile pe care le face el de dragul iubirii.

”Am doi oameni în viața mea care susțin că-mi stă mult mai bine fără bărbița asta pe care o am eu. Acum a venit momentul să le arăt că-mi stă mai bine cu barbă. Oribil!”, a spus Mario Fresh pe Instagram, în timp ce-și dădea jos barba”, a spus Mario Fresh în timp ce își dădea barba jos.

Imediat după ce și-a dat barba jos, Mario Fresh le-a cerut fanilor și părerea lor despre noul look.

”Deci... mai bine sau nu prea?”, și-a întrebat ulterior artistul fanii, după ce a făcut pasul cel mare, de dragul Alexiei Eram” a mai adăugat Mario Fresh.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel