Mario Fresh, de nerecunoscut după intervenția suferită: "Măcar pot să vorbesc"

Data publicării:

Mario Fresh trece prin momente cumplite, după ce a fost supus unei intervenții care a lăsat semne vizibile la nivelul feței.

Mario Fresh a ajuns zilele trecute pe mâna medicului. Nu a fost vorba de ceva grav, ci de extracția măselelor de mine, care i-au dat multe bătăi de cap artistului. Înainte de a intra în salonul doctorului acesta a povestit pe rețelele de socializare că e destul de îngrijorat, însă speră că va fi bine. După ce a scăpat de medicul stomatolog, Mario Fresh le-a povestit fanilor că a început să aibă dureri puternice.

Care este starea artistului după intervenție

La doar o zi după extracție, Mario Fresh se confruntă cu un alt efect vizibil, la nivelul feței. Artistul a încercat să facă haz de necaz în legătură cu acest lucru, însă felul în care arată i-a cam speriat pe fani.

„Vreți să vă arăt și cealaltă parte a feței, să vedeți cum arată Mario foarte gras? Uite-l! Mi-am dat seama că am noroc de masca aia, n-am mai dat-o jos de două zile, merg peste tot cu ea. Astăzi sunt mai bine, măcar pot să vorbesc”, a spus Mario Fresh pe rețelele de socializare.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel