Marinela Radu, invitată la Mi-Th influencer, emisiunea realizată de Thea Haimovitz, la DC News și Spectacola / video

Sursa foto: Marinela Radu, facebook
EXCLUSIV
Descriere foto: Sursa foto: Marinela Radu, facebook

Marinela Radu este invitată la Mi-Th influencer, emisiunea realizată de Thea Haimovitz la DC News și Spectacola.

Duminică, 23 iulie 2023, de la ora 11.00, vă invităm să o descoperiți pe Marinela Radu, hairstylist. Va fi o emisiune specială la care vă invită Thea Haimovitz.

Marinela Radu este hairstylist din 2011. A început, pe rând, să îndrăgească tunsoarea, o perioadă făcând doar asta. Apoi a început să fie pasionată de tot ce înseamnă coafurile speciale și de eveniment, iar culoarea pe care efectiv o adoră, o poartă și o face cu drag este blondul, dar dă viață tuturor celorlalte culori cu aceeași dragoste și același interes. Clientele sale au numit-o  “zâna cu mâini magice”. 

Marinela Radu este și creatoarea periei magice pentru descurcarea părului, din lemn cu păr de mistreț. Haistylistul spune că a avut foarte multe cliente care se plangeau că nu reușesc să își descurce ușor părul, că se rupe la pieptanare, că e dureros, astfel i-a venit ideea de a crea această perie de păr profesională. 

Mi-Th influencer cu Mirela Vescan și Thea Haimovitz este o emisiune destinată tuturor categoriilor de public și reprezintă o sursă calificată de  informații obiective cu următoarele subiecte:

Îngrijire personală

Frumusețe

Machiaj

Sănătate

Analiză/studiu de caz

Dezvoltare personală

Ritualuri de îngrijire

Curiozități

Reportaje

Nu ratați emisiunea „Mi-Th influencer”, de duminică, 23 iulie 2023, de la ora 11.00. Emisiunea  va fi transmisă simultan pe canalele de Youtube și paginile de Facebook DC News, Spectacola, dar și pe DC News TV.

Pentru a fi la curent cu cele mai noi și relevante informații, vă  invităm să ne urmăriți și pe canalele de social media. Dacă v-a plăcut emisiunea, nu uitați să distribuiți mai departe.

YouTube: https://www.youtube.com/@dcnewsromania   

YouTube: https://www.youtube.com/@spectacola7201         Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 21 iul 2023, 14:49 | Categorie: Lifestyle


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience