Marina Voica revine pe scenă la Sala Palatului: „Am idei, vreau să aduc fanfară militară!”

Data actualizării: | Data publicării:
Marina Voica, captură video Exclusiv VIP, Prima TV
Descriere foto: Marina Voica, captură video Exclusiv VIP, Prima TV

Marina Voica, una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, a fost invitată la emisiunea Exclusiv VIP, de pe PrimaTV, moderată de Cristi Brancu, unde a vorbit despre revenirea sa pe scenă. 

Marina Voica declară, despre activitatea din ultima perioadă, că „Eu m-am lansat în podcast, în interviuri. De cântat, am cântat destul. Pe 20 mai sunt invitată la Sala Palatului, o să fim noi, vârstnicii. Eu am idei, vreau să aduc fanfară militară, care sper să mă acompanieze, să cânt «Și afară plouă, plouă»", a declarat artista.

Artista recunoaște că nu se mai bucură de același nivel de răsfăț ca în tinerețe, dar are o viață socială activă și se bucură de sprijinul prietenilor și al familiei: "Nu mai sunt răsfățată. Duc o viață grea. Am spus și la un interviu, Doamne ferește ca femeile să rămână singure. Orice bărbat ați avea, răbdați-l, să nu rămâneți necăsătorite. Singurele persoane care ar trebui să te răsfețe sunt mama, tata, soțul. Am prieteni niște oameni pe care, dacă-i chem, vin și mă ajută. Am oameni care vin și mă ajută prin casă, prin grădină. Asta nu e răsfăț. Prietenii mei sunt, în general, mult mai tineri”, a mai spus artista. Aceasta e surprinsă de numărul record de vizualizări pe care l-a strâns: „Mă așteptam să strâng multe vizualizări, poate nu 1 milion. E inedit".

Spectacolul Marinei Voica de la Sala Palatului va fi o ocazie unică pentru fanii artistei de a o revedea pe scenă interpretând melodiile sale celebre. Biletele vor fi disponibile în curând pentru cei interesați.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Deaconescu | Categorie: Social


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel