Marina Voica a fost operată pe cord. Cum se simte artista în vârstă de 84 de ani

Data publicării:
Marina Voica, sursa facebook
Descriere foto: Marina Voica, sursa facebook

Marina Voica a trecut prin momente grele, după ce a fost supusă unei intervenții pe cord.

Marina Voica, în vârstă de 84 de ani, a fost operată pe cord, după ce mai multe clinici au refuzat să-i facă intervenția chirurgicală. Din nefericire, cazul artistei a fost unul delicat, deoarece aceasta avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viața îi era pusă în pericol. 

Cu toate astea, Marina Voica a reușit să facă intervenția chirurgicală care i-a salvat viața, la o clinică din Brașov. Din fericire, operația s-a terminat cu succes, iar artista se simte foarte bine, fiind chiar și externată.

„Este greu să vorbeşti despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnaţi că vreau să trăiesc! Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă.

S-au purtat excepţional, cu profesionalism şi răbdare. Eu am încercat să nu creez dificultăţi. A fost greu. Nu sunt încă restabilită complet, dar o să încep încet, încet. Sper să mă refac cât mai repede. Mulţumesc echipei care a făcut din inima mea una aproape nouă. O operaţie extraordinară”, a spus Marina Voicu, potrivit Adevărul.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel