Marina Voica a ajuns de urgenţă, cu ambulanţa, la spitalul din Câmpina. Artista a fost operată pe inimă în urmă cu patru luni

Data publicării:
Marina Voica, sursa facebook
Descriere foto: Marina Voica, sursa facebook

Marina Voica a fost transportată cu salvarea la Spitalul Municipal Câmpina, la patru luni de la operația pe inimă.

Marina Voica, în vârstă de 85 de ani, a fost operată pe cord, după ce mai multe clinici au refuzat să-i facă intervenția chirurgicală. Din nefericire, cazul artistei a fost unul delicat, deoarece aceasta avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viața îi era pusă în pericol. 

Cu toate astea, Marina Voica a reușit să facă intervenția chirurgicală care i-a salvat viața, la o clinică din Brașov. Din fericire, operația s-a terminat cu succes, iar artista s-a recuperat destul de repede. 

Îndrăgită artistă din generația de aur a cântat live și i-a transmis un mesaj emoționant chirurgului care i-a salvat viaţa.

„Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc.

Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă", spunea artista, după externarea din spital.

 

Sâmbătă seara, se pare că starea de sănătate a artistei s-a agravat. Marina Voica a fost transportată de urgenţă, cu ambulanța, la Spitalul Municipal din Câmpina, relatează Antena 3.

 

Citește și: Ce pensie are Marina Voica, la 84 de ani. Artista nu primește niciun ban de la stat



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel