Marina Voica a ajuns de urgenţă, cu ambulanţa, la spitalul din Câmpina. Artista a fost operată pe inimă în urmă cu patru luni

Marina Voica, sursa facebook
Descriere foto: Marina Voica, sursa facebook

Marina Voica a fost transportată cu salvarea la Spitalul Municipal Câmpina, la patru luni de la operația pe inimă.

Marina Voica, în vârstă de 85 de ani, a fost operată pe cord, după ce mai multe clinici au refuzat să-i facă intervenția chirurgicală. Din nefericire, cazul artistei a fost unul delicat, deoarece aceasta avea leziuni severe la două dintre valvele inimii, iar viața îi era pusă în pericol. 

Cu toate astea, Marina Voica a reușit să facă intervenția chirurgicală care i-a salvat viața, la o clinică din Brașov. Din fericire, operația s-a terminat cu succes, iar artista s-a recuperat destul de repede. 

Îndrăgită artistă din generația de aur a cântat live și i-a transmis un mesaj emoționant chirurgului care i-a salvat viaţa.

„Este greu să vorbești despre o mare minune care s-a întâmplat aici: o operaţie pe inimă foarte grea, la o femeie de 84 de ani. Nu mă condamnați că vreau să trăiesc.

Echipa spitalului şi doctorul Zoltan Galajda au făcut o operă de artă pe inima mea. N-am cuvinte, adevărată artă", spunea artista, după externarea din spital.

 

Sâmbătă seara, se pare că starea de sănătate a artistei s-a agravat. Marina Voica a fost transportată de urgenţă, cu ambulanța, la Spitalul Municipal din Câmpina, relatează Antena 3.

 

Citește și: Ce pensie are Marina Voica, la 84 de ani. Artista nu primește niciun ban de la stat

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 sep, 09:36 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play