Marina Almășan, sfâșiată de durere: „REFUZ SĂ CRED”

Data publicării:
Marina Almășan, foto Facebook
Descriere foto: Marina Almășan, foto Facebook

Marina Almășan este în șoc după aflarea veștii că jurnalistul Octavian Andronic s-a stins din viață.

Jurnalistul era un foarte bun prieten al prezentatoarei Tv. Mai mult, în urmă cu câteva zile, cei doi corespondau prin mesaje text, jurnalistul fiind chiar pe patul de spital. 

„Mă anunță prietena mea, Eveline Păuna, ca pe pagina de Facebook a lui Octavian Andronic apare un anunt groaznic : marele jurnalist ne-a părăsit!
Imi este imposibil să cred așa ceva! Unul din  marii gazetari ai României, caricaturistul care a sfidat, prin umorul său desenat, toți inamicii din lume - pe ai săi, pe ai breslei sale, pe ai tuturor românilor - a fost înghițit de o altă lume?!?
Bunul meu prieten, care mi-a ilustrat aproape toate  cărțile , care mi-a fost aproape în toate întâmplările fericite ale carierei mele, omul extraordinar, atât de valoros și atât de modest totodată, NU MAI ESTE?!?
Înca îmi doresc să fie un fake news, deși...zilele trecute, printr-un mesaj terifiant, trimis mie pe telefonul mobil, Ando se intreba, premonitoriu,  prizonier al Împărătiei COVID-ului, dacă o să mai apuce difuzarea filmată în vară...I-am spus că se difuzează pe 19 dec și m-a rugat să am grijă de mine...
Doamne, nici n-am putut gandi atât de departe...Așteptam să-l sun și să-l întreb de sănătate și, iată, ce răspuns îmi vine-n loc!....
Rămas bun, prieten drag, o să ne lipsească umorul tău de excepție și sufletul tău minunat”, a scris Marina Almășan pe pagina sa de Facebook. 

 

 


Jurnalistul şi caricaturistul Octavian Andronic s-a stins din viaţă vineri seara, în urma unui atac de cord. Avea 74 de ani. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel