Marina Almășan, motivul pentru care nu a mai vrut să audă de Victor Socaciu după divorț: „L-am pedepsit în sinea mea”

Data publicării:
Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook
Descriere foto: Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook

Marina Almășan a rămas șocată de vestea morții lui Victor Socaciu. Ce spune vedeta despre relația pe care au avut-o după divorț?

Vestea că Victor Socaciu s-a stins din viață a șocat și îndurerat o țară întreagă. Regretatul artist avea mari probleme de sănătate și a murit, astăzi, într-un spital din Bucureşti.

 

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a făcut dezvăluiri despre relația cu regretatul artist după divorț. Aceasta a fost profund îndurerată după despărțire și spune că nu a vrut să mai audă de Victor Socaciu. 


Marina Almășan a fost anunțată de fiul ei că Victor Socaciu s-a stins din viață. Aceasta spune că a simțit în glasul băiatului ei o durere imensă și va fi alături de el pentru a putea trece mai ușor peste această tragedie. Marina Almășan știa despre problemele de sănătate ale fostului ei soț. 


”Din păcate, mult mai lovită e familia sa actuală și bineînțeles nu pot să nu mă gândesc ce e în sufletul fiului meu care și-a pierdut părintele, până la urmă, dincolo de toată furtuna care a fost în ultimii ani dintre noi. Fiul meu m-a sunat înainte de a fi apărut știrea pe televiziune, m-a luat prin surprindere și mi-a zis că tatăl lui nu mai este, am fost șocată să aud, deși știam de problemele de sănătate ale lui Victor, eram la curent cu ultimele întâmplări nefericite din viața lui din punct de vedere al sănătății, l-am simțit emoționant pe fiul meu și mi-am dat seama ce înseamnă pentru un om să-și piardă o parte din rădăcini”, a declarat Marina Almășan la Antena Stars. 


Marina Almășan spune că despărțirea de Victor Socaciu a fost foarte dureroasă pentru ea și a decis ca după divorț să rupă orice fel de comunicare cu regretatul artist, chiar dacă aveau împreună un fiu. 


”Eu mărturisesc că am vorbit foarte mult, practic atunci când m-am despărțit, pentru mine a fost o despărțire foarte dureroasă, n-am vrut să accept că s-a terminat o relație la care țineam foarte mult și credeam foarte mult, eu l-am iubit foarte mult, am primit foarte greu toată apariția unei alte persoane. De atunci eu l-am pedepsit în sinea mea și am zis că nu vreau să mai vorbesc cu el”, a adăugat Marina Almășan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel