Marina Almășan, mesaj dureros pentru fiul ei după ce și-a văzut tatăl într-un sicriu: „Mi s-a strâns inima”

Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook
Descriere foto: Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook

Marina Almășan a scris un mesaj dureros pentru fiul ei după ce a fost la priveghiul lui Victor Socaciu. Vedeta și băiatul regretatului artist sunt afectați de moartea acestuia. 

Victor Socaciu s-a stins din viață, în urma unei lungi suferințe.  Acum, toată lumea îl plânge pe regretatul artist.  Deși povestea lor de dragoste s-a terminat în urmă cu mulți ani, Marina Almășan este afectată de moartea fostului soț, mai ales că pe cei doi îi leagă și băiatul lor, Victoraș.  Vedeta a postat pe rețelele de socializare un mesaj dureros pentru fiul său, după ce acesta a fost la priveghiul tatălui său. 

Marina Almășan suferă să își vadă băiatul pus într-o asemenea situație și îi pare rău că la doar 23 de ani trebuie să își vadă tatăl într-un sicriu.

„Astăzi fiul meu a mai făcut un pas spre maturizare. Unul greu, al naibii de greu… Mă doare durerea lui, mai mult decât mă dor toate durerile lumii. Maturizarea a început, de fapt, cu 10 ani în urmă, când, copil fiind încă, a înțeles că viața adevărată nu-i numai o poveste și că un lucru frumos se poate sfărâma din vini care nu sunt ale lui…

Am învățat atunci amândoi, împreună, că nu este nicidecum iubirea atât de „atotputernică', precum se spune. Și că granița dintre adevăr și minciună este uneori dureros de fragilă. La fel precum și cea dintre iubire și ură. Și a învățat, Victor al meu, că viața nu e numai „mama + tata' plus iubirea dintre ei, și că nu numai bunurile materiale îți pot fi furate, ci și oamenii dragi…', a scris Marina Almășan pe Facebook.

 

Marina Almășan a povestit cu câtă durere își privea tatăl așezat în sicriu. Vedeta a promis că-i va fi alături tânărului toată viața și a precizat că a venit pe lume în urma unei mari iubiri dintre ea și regretatul artist.

„Astăzi Victor a trecut printr-unul din cele mai dificile momente din viața sa (mâine va fi unul și mai greu): și-a văzut părintele culcat, fără suflare, între flori, în vehicolul de lemn care-l va transporta spre Eternitate. Îi priveam, de aproape, pe amândoi, tată și fiu, aduși laolaltă pentru ultima oară de cea mai tristă întâmplare cu putință. Singura, de fapt, care ne poate despărți cu adevărat de cei dragi.

Mi s-a strâns inima, ghicind furtuna din inima lui și mi-a fost ciudă că, dacă până acum am reușit să parez toate loviturile pe care soarta a încercat să i le dea copilului meu, de data aceasta nu am avut cum să-l ajut…

E complicată maturizarea precoce, cea care nu ține de vârstă ci de răsucirile nefaste ale vieții. Mi-aș dori să pot lua de pe umerii copilului meu această povară. Dar nu pot decât să-i fiu alături. Acum și până când îmi voi da, la rându-mi, ultima suflare. Și să-l asigur – deși el știe bine – că este copilul unei mari iubiri…', a continuat ea.

 

Pe final, Marina Almășan s-a declarat dezamăgită de atmosfera pe care a găsit-o la priveghi. Vedeta a precizat că se aștepta să găsească mai mulți oameni la căpătâiul lui Victor Socaciu, mai ales că a fost iubit de multă lume.

„P.S. A fost dureroasă pustietatea pe care am găsit-o astăzi, la priveghi, în jurul artistului, în ziua când mă așteptam ca să-l sufoce mulțimea celor cărora li s-a dăruit…', a conchis Marina Almășan.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 29 dec 2021, 13:47 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience