Marina Almășan, despre Victor Socaciu: Am ținut la el și, chiar dacă ne-am întâlnit mai mult prin tribunale, revin lucrurile frumoase care te leagă

Data publicării:
Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook
Descriere foto: Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a oferit un interviu în exclusivitate pentru DC News, despre relația avută cu regretatul artist.

Victor Socaciu, muzician, compozitor, cântăreţ, chitarist, realizator şi prezentator TV, dar şi politician şi apoi diplomat, s-a stins din viaţă într-un spital din Bucureşti.

În urmă cu două săptămâni, Victor Socaciu a participat la cea de-a 30-a ediţie a Festivalului Naţional de Muzică Folk "Om bun" la Breaza.

Născut pe 14 ianuarie 1953 la Brașov, Victor Socaciu a provenit dintr-o familie de oameni simpli, dar "foarte deschiși", după cum spunea chiar artistul în biografia sa, unde a mărturisit că era atât de impresionat de romanțele pe care i le cântau părinții săi, încât se ascundea sub masă și plângea – chiar dacă nu înțelegea ce însemna o iubire trecută.

Marina Almășan: Nu are cum să te lase rece

Marina Almășan, fosta soție a lui Victor Socaciu, a vorbit, în exclusivitate pentru DC News, despre relația avută cu artistul trecut la cele veșnice:

„Am împărțit 16 ani împreună și este destul de mult. Avem un copil împreună, avem o mulțime de proiecte pe care le-am dus la finalizare împreună. Eu am ținut foarte mult la el și chiar dacă în ultima perioadă ne-am întâlnit mai mult prin tribunale, într-un moment ca ăsta îți revin în minte lucrurile frumoase care te leagă de omul respectiv.

 

Citește continuarea pe DC NEWS



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel