Care este cel mai mare regret al Marinei Almășan după înmormântarea fostului soț, Victor Socaciu: „Toți copiii ar fi vrut să...”

Data actualizării: | Data publicării:
Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook
Descriere foto: Marina Almășan și Victor Socaciu, sursa facebook

Marina Almășan a dezvăluit care este cel mai mare regret al său după înmormântarea fostului soț, Victor Socaciu. 

Victor Socaciu s-a stins din viață pe data de  27 septembrie, la vârsta de 68 de ani. Victor Socaciu și-a găsit sfârșitul pe patul de spital. Era grav bolnav, iar medicii nu au reușit să îl mai salveze. La scurt timp după ce a fost condus pe ultimul drum, Marina Almășan, fosta soție a regretatului artist, a dezvăluit care este cel mai mare regret după moartea lui Victor Socaciu.

Marina Almășan este de părere că regretatul artist ar fi trebuit să fie îngropat, de fapt, la Cimitirul Bellu, acolo sunt înmormântați și alți mari artiști, și nu în județul Prahova. În plus, ea susține că și copiii cântărețului ar avea acum același regret. Victor Socaciu a fost îngropat la Cornu, lângă Câmpina, acolo unde și-a petrecut ultimii 10 ani din viață. Aceasta ar fi fost ultima lui dorință.

„Fiul meu era foarte dezamăgit pentru că tatăl lui merita o înmormântare la cimitirul Bellu, acolo unde puteau să vină la el oamenii care l-au iubit, nu izolat, rupt de cei cărora le-a dedicat întreaga sa artă.

Înțeleg că toți copiii ar fi vrut să-l înmormânteze la Bellu.(…) Când se vorbește de familia lui în niciun caz nu se vorbește de cei trei copii, pentru că știu sigur că ei și-au dorit să-l înmormânteze la Bellu.

Ca iubitor de muzică, ceea ce sunt, și ca om care apreciază foarte mult artiștii, consider că un artist de talia lui merita să-și aibă locul acolo unde sunt marii artiști ai acestei țări.', a declarat Marina Almășan într-o emisiune TV, conform wowbiz.ro.

 

Marina Almășan a subliniat faptul că dacă artistul ar fi fost înmormântat la București, ar fi ajuns mult mai mulți oameni la el să îi aprindă o lumânare, printre care și copiii lui.

„Merita ca cei care-i apreciază muzica să poată ajunge să-i pună o floare la cimitir și pentru ca cei trei copii ai lui, care locuiesc toți în București, să poată să treacă pe la mormântul tatălui lor atunci când au momente grele în viață și când consideră necesar să petreacă câteva clipe la căpătâiul celui pe care l-au iubit. Victor a fost un om care a iubit foarte mult oamenii și i-a plăcut să fie în mijlocul lor, deci nu știu în ce măsură și-ar fi putut dori el să-și doarmă somnul de veci departe de oameni', a continuat vedeta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel