Marina Almăşan are un nou coprezentator! Cine e micuţa Sara şi ce va face în emisiunea „Femei de 10, bărbaţi de 10”

Data publicării:

Din 9 octombrie, nou sezon „Femei de 10, bărbaţi de 10”, la TVR 2. Emisiunea difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 15:00 şi realizată de Marina Almăşan, propune o rubrică în premieră: „Copii de nota 10”, prezentată de un copil premiat la festivaluri internaţionale.

Micuța Sara Anastasia Buzdun, în vârstă de numai 10 ani, va fi comoderatoarea Marinei, în aceast sezon. Ea nu-l va înlocui pe simpaticul Costin, actorul ce îi stă alături vedetei TVR 2 de peste un deceniu, ci va prezenta o rubrica nouă, “Copii de 10”, cu invitaţi pe gustul celor mai mici telespectatori. Astfel, copiii talentați ai României vor avea o voce în emisiunea “Femei de 10, bărbați de 10”, din această toamnă, la TVR 2.


Marina este încântată de Sara, care are deja numeroase premii la activ, la competiții internaționale de modelling. Micuța campioană a fost remarcată de realizatoare în cadrul unei emisiuni în care Sara și-a prezentat propria colecție de modă, devenind cel mai tânăr designer din România.

Printre invitaţii Marinei Almăşan în prima ediţie a noului sezon „Femei de 10, bărbaţi de 10”, de sâmbătă, 9 octombrie, de la ora 15.00, în, se numără: Alina Alexoi, comentator sportiv şi membru al echipei de comunicare a COSR, Eduard Carol Novak, ministrul Tineretului și Sportului, primul ministru în funcţie din lume care a câstigat o medalie paralimpică, argint, la Tokyo 2020, Gina Pătraşcu, o artistă îndrăgită din generaţia de aur a muzicii româneşti, Nico, Lucian Marcu, căpitanul echipei Voința Sibiu. Lucian Marcu i-a impresionat pe suporterii români de fotbal după ce și-a făcut un tatuaj reprezentând celebrul tablou numit "Atacul de la Smârdan".


Tot sâmbătă, în platoul „Femei de 10, bărbaţi de 10”, este invitată Marcela Fumea, secretarul general al Federației Române de Gimnastică și antrenorul coordonator al lotului național de gimnastică aerobică care va prezenta echipa câştigătoare la Campionatele Europene


Micuța Sara Anastasia Buzdun o are invitată la “Copii de 10” pe Paula Both, care la 13 ani este deja o cântăreaţă apreciata.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel