Marina Almășan, acuzații grave la adresa soției lui Victor Socaciu. De la ce a pornit totul: "Femeia aia e și ea mamă de copii"

Data publicării:
Marina Almășan și Brândușa Simion, sursa facebook/ colaj foto
Descriere foto: Marina Almășan și Brândușa Simion, sursa facebook/ colaj foto

Marina Almășan a pornit un adevărat război împotriva soției lui Victor Socaciu. Vedeta îi aduce acuzații grave Brândușei Simion.

Victor Socaciu s-a stins din viață, în urma unei lungi suferințe. Artistul se confrunta cu mai multe probleme de sănătate. A fost internat de două ori, prima dată din cauza coronavirusului, când toți cei din jurul lui s-au temut pentru viața sa și a doua oară, din cauza unor probleme renale. În 2009, Victor Socaciu a aflat că avea diabet, din cauza unor complicații a făcut dializă până când a putut face un transplant de rinichi. Artistul s-a înscris, atunci, pe lista de așteptare, iar ulterior a fost operat la un spital din Cluj, de îndată ce s-au găsit rinichi compatibili cu organismul său. Din nefericire, problemele de sănătate au continuat, iar artistul și-a petrecut ultima lună din viață, în spital. 

După moartea artistului, Marina Almășan a pornit un adevărat război împotriva soției lui Victor Socaciu. Aceasta o acuză pe Brândușa Simion că l-a pus pe fiul ei, pe care îl are cu regretatul artist, într-o situație urâtă. Mai exact, aceasta nu ar fi anunțat că tatăl său se află într-o stare gravă,  iar tânărul nu a apucat nici măcar să-și ia rămas bun de la cel ce i-a dat viață, deși și-ar fi dorit foarte mult acest lucru. 

 

„Victor e trist și luat prin surprindere. Taică-su a stat o lună în spital și copiii nu au știut nimic, nu au fost anunțați. Este nedrept să nu li se spună să poată veni să-l vadă. Femeia aia e și ea mamă de copii, ar fi trebuit să se gândească la faptul că și copiii au dreptul să-și vadă părintele la despărțire”, a povestit Marina Almășan, pentru Impact.ro

 

Fiul lui Victor Socaciu, gest sfâșietor la căpătâiul regretatului artist

 

Victoraș Socaciu, fiul Marinei Almășan și al lui Victor Socaciu, a mers și el, devastat de durere, să-și mai vadă tatăl o dată, pentru a-și lua rămas bun. Relația dintre cei doi se deteriorase în ultimii ani, însă dragostea pentru părintele său a rămas aceeași. 

I-a adus tatălui său o chitară

Victoraș Socaciu a mers la privechiul tatălui său însoțit de o domnișoară, îmbrăcată și ea în haine negre. 
Tânărul a așezat o chitară lângă sicriul tatălui său, potrivit Spynews, care relatează că acesta și-a șters lacrimile și, câteva minute bune, a stat fără să se miște, uitându-se în gol, la sicriu. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel