Marina Almășan a fost infectată cu COVID-19. Ce chin a îndurat: ”Durere atroce”

Data publicării:
Marina Almășan, sursa facebook
Descriere foto: Marina Almășan, sursa facebook

Marina Almășan a vorbit despre perioada în care a fost infectată cu COVID-19. 

Marina Almășan a decis să vorbească despre perioada în care s-a luptat cu virusul ucigaș. Aceasta a mărturisit că cel mai mult s-a temut pentru părinții ei. Mai mult decât atât, vedeta a avut contact direct cu mama ei, chiar cu câteva zile înainte de a afla că a contractat virusul ucigaș.

„Am ales să nu vorbesc despre boala mea, atâta timp cât ea era în plină desfășurare. Odată pentru că , observand , în timp, influența pozitivă pe care o am asupra celor din jur, n-am vrut ca “întâmplarea” mea să-i “destabilizeze” emoțional pe cei ce am văzut că-și trag “din mine” energiile pentru a merge mai departe.

(…) În urma mea, sper, a rămas un virus care m-a atacat mișelește, îngenunchind toată prudența care m-a caracterizat, în tot acest an. Nu mă întrebați cum l-am luat. De unde. De la cine. Sunt unul din cei mai corecți purtători de mască, “spălători” de mâini și “păstrători” de distanțare fizică”, a detaliat jurnalista, potrivit femeide10.

Marina Amășan a povestit că, deși apropiații o îndemnau să nu pună piciorul în instituțiile medicale în această perioadă, prezentatoarea a decis să meargă pe mâna specialiștilor.

„Am intrat, pe poarta Spitalului Matei Balș de nenumărate ori, în aceste două săptămâni. Pentru a căuta, întâi de toate, leacul care ar fi putut însemna profilaxia pentru parinții mei; apoi pentru a-mi primi propriul tratament; apoi pentru a fi monitorizată în ce fel organismul meu răspunde schemei fixată de medici… Am mers la Balș cu încredere. Fără nicio reținere. Seara , acasă, în fața televizorului, rezistam cu greu asaltului de ură și venin, îndreptat împotriva medicilor și a spitalelor din România, iar a doua zi mă convingeam, la fața locului, de contrariu”, a mai spus Marina Almășan pentru sursa citată.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel