Marilu Dobrescu a întrecut-o pe Alina Ceușan. A fost votată “ROMANIAN SOCIAL MEDIA STAR OF 2021” la People’s Choice Awards

MARILU DOBRESCU A FOST VOTATĂ “ROMANIAN SOCIAL MEDIA STAR OF 2021”
Descriere foto: MARILU DOBRESCU A FOST VOTATĂ “ROMANIAN SOCIAL MEDIA STAR OF 2021”


Marina Zvinca și Alina Ceușan s-au clasat pe locurile doi și trei. 

 Televiziunea E! Entertainment anunță astăzi că Marilu Dobrescu a fost votată câștigătoarea titlului Romanian Social Media Star of 2021 în urma voturilor exprimate de public, la ediția de anul acesta a People’s Choice Awards. Pe locurile doi, respectiv trei, au fost votate Maria Zvinca și Alina Ceușan.

În intervalul 27 octombrie – 17 noiembrie, E! a încurajat fanii din întreaga lume să voteze pentru cele peste 40 de categorii din televiziune, muzică, film și pop culture. Pentru a treia oară în istoria premiilor E! People’s Choice Awards a deschis o categorie dedicată României.

Marilu Dobrescu este cunoscută drept una dintre cele mai nonconformiste personalități feminine din online-ul românesc, un influencer de succes, cu o comunitate de oameni dedicați și cool. Este fost model internațional și a prezentat pentru branduri precum Michael Kors, Armani, Salvatore Ferragamo, Liu Jo. Este creatoarea primului serial despre mistere și criminali în serie din YouTube-ul românesc, True Crime România, apreciat de sute de mii de fani.

În calitate de câștigătoare a categoriei, Marilu Dobrescu a declarat: “Mulțumesc și mă înclin în fața tuturor celor care m-au votat și nu numai, este o reală onoare să fiu câștigătoarea unui premiu internațional, mai ales când acesta este E! People’s Choice Awards. Încă de la începuturile mele în online am construit totul pornind de la motto-ul meu <> Au trecut câțiva ani de atunci și pot spune cu mândrie că am adunat organic o comunitate mare de persoane care simt, evoluează, râd, plâng și trăiesc alături de mine, de parcă nici nu ne desparte un ecran. Ei au votat, premiul e al nostru!”.

Gala 2021 People’s Choice Awards este difuzată în noaptea de marți spre miercuri, 7 decembrie, începând cu 2021 People’s Choice Awards: Live From E! de la 02:00 a.m. și continuând cu ceremonia de la 4 a.m. Reluare galei este programată miercuri, 8 decembrie, de la ora 22:00.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Dată: 02 dec 2021, 11:43 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience