Mariana Pfeiffer, fosta soție a lui Reghe, noi acuzații dure la adresa Anamariei Prodan: "A avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele"

Data actualizării: | Data publicării:
Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan, sursa instagram/ colaj foto
Descriere foto: Mariana Pfeiffer și Anamaria Prodan, sursa instagram/ colaj foto

Mariana Pfeiffer face noi dezvăluiri inedite despre căsnicia Anamariei Prodan cu Laurențiu Reghecampf, fostul ei soț.

Mariana Pfeiffer a trăit o frumoasă poveste de dragoste alături de Laurențiu Reghecampf mai bine de 13 ani de zile. Din iubirea celor doi au rezultat și doi copii, un băiat și o fetiță. Din nefericire, micuța s-a stins din viață.  Ulterior, cei doi au decis să meargă pe drumuri separate astfel că au divorțat. 

După ce Anamaria Prodan a menționat de mai multe ori în declarațiile sale că nu și-a clădit fericirea și căsnicia cu Laurențiu Reghecampf pe nefericirea altor femei, acum fosta soție a lui Laurențiu Reghecampf face noi dezvăluiri neașteptate despre impresară. Aceasta a declarat că lucrurile nu au stat niciodată așa, iar situația ar fi fost cu totul alta.

 „Este o minciună faptul că eu, Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan am stat la masă și am discutat! La fel cum, de altfel, este o minciună și faptul că eu și Laurențiu eram despărțiți de doi ani când ei doi s-au întâlnit pentru prima dată. Anamaria Prodan a avut o relație pasageră cu Laurențiu încă de la începutul căsniciei mele, la aproape doi-trei ani după ce ne-am căsătorit. Minte că l-ar fi cunoscut înainte ca eu să mă căsătoresc cu el!

Adevărul este că Laurențiu și Anamaria Prodan s-au cunoscut în perioada în care el era în lotul național de tineret, iar prima dată când s-a culcat cu el a fost pe vremea când el era într-un cantonament cu naționala de juniori, cazat la Hotelul Internațional, prin 1998, pe vremea când echipa era antrenată de Victor Pițurcă”, a declarat Mariana Pfeiffer pentru CANCAN.RO.

 

Totodată, Mariana Pfeiffer a declarat că, deși Anamaria Prodan susține că a avut grijă de Luca, în realitate lucrurile nu au stat deloc așa. Ba mai mult , impresara i-ar fi cerut să micșoreze pensia alimentară.

 „Minte și în ceea ce-l privește pe fiul meu Luca! E o minciună afirmația că l-a crescut sau a avut grijă de el! Luca a crescut alături de mine și actualul meu soț, a învățat în Germania și tot noi am fost cei care s-au preocupat ca el să practice ciclism de performanță. 

Tot aici se cuvine să menționez și faptul că, tot din aceeași «grijă» pe care i-a purtat-o fiului meu, Anamaria Prodan, după divorțul nostru, îmi trimitea email-uri prin care-mi solicita să fiu de acord cu micșorarea pensiei alimentare pe care Laurențiu Reghecampf i-o datora fiului său. De la suma de 9.000 de lei, la 100 de lei. 

Solicitările veneau din partea ei și, cel mai probabil, erau făcute pe la spatele lui, fără ca el să știe. Toate declarațiile referitoare la fiul meu nu fac altceva decât să-l mâhnească pe acesta”, a mai spus prima soție a lui Laurențiu Reghecampf pentru sursa citată.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel