Mariana Moculescu vrea să își întâlnească jumătatea și este pregătită să dea o nouă șansă iubirii: „Să ne iubim ca doi nebuni”

Data publicării:
Mariana Moculescu, sursa foto Facebook
Descriere foto: Mariana Moculescu, sursa foto Facebook

Mariana Moculescu are planuri mari pentru anul 2022. Fosta soție a lui Horia Moculescu vrea să își întâlnească marea iubire pe rețelele de socializare. 

Mariana și Horia Moculescu au ținut mult timp prima pagină a ziarelor. Chiar dacă a locuit pentru o perioadă bună de timp în străinătate, întoarsă recent în țară a decis că este momentul să vorbească deschis despre relația ei cu fostul soț, dar și despre planurile ei pentru noul an. 

Mariana Moculescu și Horia Moculescu au decis pună capăt mariajului lor în urmă cu câțiva ani. Cei doi au împreună o fiică, Nidia. Pentru anul 2022, vedeta spune că vrea să dea o nouă șansă iubirii și să își întâlnească jumătatea. 


Mariana Moculescu speră că va reuși să găsească marea iubire pe rețelele de socializare. Fosta soție a lui Horia Moculescu spune că a trecut prin multe în viață și are nevoie de un partener care să o înțeleagă și să îi fie în primul rând prieten. 


''Unul dintre planurile mele pe anul 2022 este să îmi întâlnesc jumătatea, care să îmi fie și cel mai bun prieten din viață, să-mi înțeleagă toate neajunsurile și, de asemenea, să-mi aprobe calitățile și să ne iubim ca doi nebuni. Mi-aș dori să întâlnesc pe aplicațiile astea care sunt pe Internet o persoană care să mă tolereze și să mă accepte cu trecutul meu și cu prezentul și viitorul. Eu am trecut prin atâtea prin viață și chiar dacă nu l-am întâlnit pe Internet, și l-am întâlnit în realitate, era cu totul altfel în realitate'', a declarat Mariana Moculescu la Antena Stars.


Mariana Moculescu a dezvăluit ce a atras-o la fostul ei soț: „Este un bărbat cu șarm”


Mariana Moculescu a declarat că atuurile care au atras-o la fostul soț au fost șarmul și naturalețea. De asemenea, bruneta a declarat că fostul ei soț era romantic și îi făcea cadouri.


„Felul lui m-a făcut să mă îndrăgostesc de el, pentru că este un bărbat cu șarm. Avea 48 de ani când l-am cunoscut, iar eu 18. Era foarte romantic, venea la întâlniri cu flori, cu buchete mari de liliac în luna ianuarie. Mă aștepta în gară cu buchete imense de trandafiri. Îmi cumpăra cadouri care pentru mine, copil fiind, lucrurile respective mă înebuneau. Erau lucruri micuțe din tari străine, care ma fascinau în acea perioadă a comunismului”, a mai spus ea. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Bianca Moldoveanu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel