Mariana Ionescu Căpitănescu, dărâmată psihic după ce a pierdut mai multe sarcini: „Am fost pedepsită de Dumnezeu”

Data actualizării: | Data publicării:
Sursă foto: Instagram/ Mariana Ionescu Căpitănescu
Descriere foto: Sursă foto: Instagram/ Mariana Ionescu Căpitănescu

Mariana Ionescu Căpitănescu dezvăluie cele mai triste momente din viața sa. Cum a reușit artista să meargă cu cariera și viața personală braț la braț.

Ua dintre cele mia îndrăgite artiste din România, Mariana Ionescu Căpitănescu, și-a deschis sufletul în privința nenumăratelor sale experiențe de viață. Artista a povestit despre cele mai amărâte momente pe care le-a avut, dar și cum s-a avântat în viață cu cariera muzicală.

Care au fost momentele dramatice

Artista precizează momentele care i-au adus multă tristețe. Câteva dintre aceste situații dramatice sunt reprezentate de pierderile de sarcini.

„Momentele care mi-au adus multă amărăciune în suflet au fost momentele în care am pierdut niște sarcini. Am crezut că voi avea copii și nu am putut să le duc la termen. Am considerat că am fost pedepsită de Dumnezeu. A fost greu când mi-am pierdut fratele, tot așa, am crezut că este o pedeapsă pentru noi.

Acele momente te fac să înțelegi că viața este foarte fragilă. La fel a fost și când mi-am pierdut tatăl, atunci când pierzi oameni dragi e foarte greu. Când a plecat tata la ceruri, anul trecut, am considerat că el a plecat undeva, iar eu nu pot să îl mai văd. Dar el în sufletul meu există.”, a precizat artista pentru Fanatik.

Momentele grele sunt pedepse

Artista are o perspectivă interesantă asupra vieții. Ea consideră momentele grele pedepse asupra noastră.

„Atunci nu pot să trec peste acele momente. Trăiesc acea suferință, nu pot s-o elimin. Țin suferința cu mine un timp, apoi trece în timp, făcând alte lucruri, atunci când se reia cursul vieții. Când se întâmplă lucruri rele, parcă și viața se oprește.

Eu toate aceste lucruri le-am considerat pedepse. Noi oamenii avem momente când suntem pedepsiți, iar acea suferință te atinge direct în suflet. Au fost oameni care au dispărut, am suferit foarte mult, dar mi-au rămas în suflet. Așa cum se spune, timpul le vindecă pe toate.”, a mai punctat aceasta.

Cariera a fost în pas cu viața

Cariera a fost îmbinată cu viața, pentru celebra cântăreață. Aceasta a încercat să readucă pentru public melodiile vechi, fără a desconsidera și melodiile noi.

„La mine a mers cariera artistică braț la braț cu vâltoarea vieții. Am avut întotdeauna ambiția de a înregistra cântece, disponibilitate și dorință să merg de fiecare dată pe unde am fost invitată. A contat poate și faptul că am venit mereu cu înregistrări noi. La artiști sunt doi poli cu publicul. Trebuie să ai și cântece vechi, din fonoteca folclorului românesc, dar și cântece noi. Așa că întotdeauna există acești doi poli pe care tu ca artist trebuie cumva să-i nimerești. Cred că așa am reușit, cel puțin până acum.”, a mai spus aceasta.

Frumusețea se trage din familie

Artista este de o frumusețe rară, iar meritul îl pune pe umerii bunicilor și al părinților.

„Asta cu frumusețea, la mine a fost meritul părinților, al bunicilor. Nu am intervenit cu nimic asupra trăsăturilor mele, deocamdată. Există acea frumusețe pe care trebuie să ai grijă cum să ți-o arăți. Nu am fost adepta aparițiilor în scenă mai sexy, sau să port haine mai transparente. Am avut grijă să îmi pun în evidență costumele populare.

Piesele de la costum să fie asortate, să se așeze frumos. Am avut grijă și cu stilul de a mă pieptăna, mi-am creat un stil propriu. De cele mai multe ori am purtat maramă pe cap. Este importantă și apariția, face un tot unitar. Cântecul, portul și apariția. Are și modul în care te îngrijești un rol foarte important.”, a mai spus artista.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Showbiz


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel