Mariana Ionescu Căpitănescu, la cuțite cu fiul său. De la ce a pornit scandalul dintre cei doi: „Sunt supărată. Vreau o explicație”

Sursa foto: Maria Ionescu Căpitănescu, instagram
Descriere foto: Sursa foto: Maria Ionescu Căpitănescu, instagram

Mariana Căpitănescu nu se mai înțelege cu fiul său. Artista a dezvăluit de la ce au pornit discuțiile dintre ei. 

Mariana Căpitănescu este una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară. Artista se confruntă cu o mare dramă generată chiar de către fiul ei - Anthony Căpitănescu. Vedeta nu este de acord cu alegerile fiului său, astfel că a decis să le ceară părerea fanilor săi. 

Mariana Ionescu Căpitănescu, la cuțite cu fiul său

Într-un videoclip postat pe rețelele de socializare, Mariana Ionescu Căpitănescu le-a mărturisit fanilor că nu înțelege cum de fiul său a ales să cânte manele.  Artista a recunoscut că și-a îndemnat fiul să cânte muzică clasică, sperând să debuteze în cariera muzicală cu acest stil de muzică. Mai mult decât atât,  artista chiar i-a cerut o explicație, public, fiului său, Anthony, pentru decizia pe care a luat-o. 

„Vă salut pe toți urmăritorii mei de pe TikTok! Vă mulțumesc că mă urmăriți, și astăzi vreau să vă vorbesc despre băiatul meu, Anthony Căpitănescu. 

Unii dintre dumneavoastră deja știți că el face muzică de ceva timp, dar eu sunt confuză în legătură cu asta, pentru că atunci când era mic l-am dat să studieze muzică clasică. A studiat Mozart, Bach, și bineînțeles că poate vă așteptați să cânte acum, să facă muzică clasică sau chiar populară. Dar nu, nu face niciun din astea. Și sunt supărată în legătură cu asta. 

Voi pune un fragment de-al lui pe TikTok, să vedeți și voi ce cântă: Vreau o explicație de la tine, Anthony! Pentru că ești băiatul meu, știu că acolo nu poți face tot ce îți trece prin cap, dar știu că ești un băiat responsabil, așa că te rog să-mi dai un răspuns!”, a transmis, pe TikTok, Mariana Ionescu Căpitănescu. 

Ce răspuns i-a dat Anthony mamei sale

Tot în mediul online, Anthony a decis să-i răspundă mamei sale la nemulțumirile sale. Tânărul a precizat că tot ce contează pentru el este să facă ceea ce îi place și să nu fie constrâns de cei din jurul său, în legătură cu deciziile sale. 

„Ai vrut un răspuns din partea mea, așa că îl primești prin intermediul acesta. Înțeleg că ești supărată și că nu îți convine stilul de muzică pe care îl abordez. Contează ce îmi place mie să fac. Mie nu îmi place muzica clasică, chiar dacă am studiat-o când eram mic, acum nu mai ascult așa ceva.

Înțelegeam să fii supărată dacă cântam muzică cu limbaj licențios sau altceva, dar genul pe care eu îl abordez este plăcut de foarte multă lume”, a fost răspunsul lui Anthony.

Mariana Ionescu Căpitănescu, trauma care a marcat-o

Îndrăgita artistă Mariana Ionescu Căpitanescu merită cu siguranță să fie considerată o mamă eroină. La a doua naștere, medicul i-a spus că ar putea muri dacă nu ar sacrifica copilul, însă artista nici măcar nu a luat în considerare această opțiune. 

”Un moment de cumpănă este legat de nașterea fetiței mele, Tara Maria. În dimineața de 4 septembrie, un medic specialist ginecolog care era de gardă m-a investigat și mi-a spus că s-a hotarat să sacrifice fătul ca să rămân eu în viață. Avusesem hemoragie și mi-a spus că pot să-mi pierd viața.

I-am zis că nu există această variantă, să considere că nu mai sunt pacientul lui și să lăsăm lucrurile să curgă normal. Eu aveam dureri extraordinare, se întampla cu cinci ore înainte de a aduce fetița pe lume. Soțul meu a stat în spital orele acelea cu gândul că va fi sacrificat copilul.”, a declarat artista intr-un interviu acordat emisiunii La Maruta.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 09 sep 2023, 14:29 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience