Mariana Cojocaru și-a prezis moartea clinică. Dezvăluirile cutremurătoare ale astrologului: „Am avut un vis premonitoriu”

Data publicării:
Sursa foto: Mariana Cojocaru, captură YouTube theXclusive
Descriere foto: Sursa foto: Mariana Cojocaru, captură YouTube theXclusive

Mariana Cojocaru a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre momentul în care și-a prezis moartea clinică. 

Mariana Cojocaru a fost invitată în emisiunea de pe canalul de YouTube theXclusive, acolo unde a făcut dezvăluiri șocante despre momentul în care a fost implicată într-un accident rutier grav. Mai mult decât atât, astrologul a povestit cum a avut un vis premonitoriu despre tot ce urma să se întâmple. 

Mariana Cojocaru: „Eu am fost cea mai afectată”

"Înaintea accidentului cu moartea clinică, cu o seară înainte am avut un vis premonitoriu, dar eu visez într-un fel anume. Am visat atunci că erau niște manechine ca într-un magazin. Un manechin de acolo a căzut, s-a spart la nivelul capului. Prietena mea era la volan. Când m-am trezit i-am spus fostului soț că am avut un vis cam ciudat și că nu ar fi rău să venim la București cu trenul. El nu a fost de acord. Am avut dreptate. Plecăm la drum, ploua, pe carosabil era numai gheață. Într-o curbă largă mașina derapează, acroșează un copac, mașina s-a făcut praf și toți patru suntem în viață. Eu am fost cea mai afectată.", a mărturisit Mariana Cojocaru, în emisiunea de pe canalul de YouTube theXclusive.

Doctorul Dumitru Constantin Dulcan, adevărul despre visele premonitorii

Premoniţiile sunt un proces biologic real. Subconştientul „ştie” şi „simte” mai mult decât conştientul, iar presimţirile care se adeveresc sunt o dovadă vie a acestui fapt. Presimţirile sau premoniţiile au fost până de curând subiect de ironie în lumea ştiinţifică, fiind considerate cel mult simple coincidenţe.

Într-un interviu recent, doctorul Dumitru Constantin Dulcan a vorbit despre acest fenomen. 

Dumitru Constantin Dulcan: „Unii oameni au acces la asta”

„Noi ne creăm propria realitate. Pătrundem într-o dimensiune intimă extrem de mică, citeam într-o revistă, se aprecia că nici cel mai perfecționat microscop de la Geneva, unde se studiază particulele subatomice, nu este capabil să evidențieze unele particule, atât sunt de mici.

Noi vedem lumea așa și suntem programați așa. Faptul că eu vă văd pe dumneavoastră, că eu sunt aici, că aici avem niște obiecte, este o programare inteligentă, altfel nu ne-am înțelege.

Dar dincolo, în Universul cuantic, noi nu suntem așa. Noi suntem sus și jos, dreapta, stânga, nu există ieri, azi, mâine. Există un singur moment, prezentul. Așa ne explicăm, de pildă, profețiile. Unii oameni au acces la asta. Și mie mi s-a întâmplat, în plină zi, să-mi dau seama ce se va întâmpla într-un timp următor”, a spus Dumitru Constantin Dulcan.

„Noi, în acest vis premonitoriu, trăim un viitor care nu s-a petrecut încă”

„Ne vedem succesiv în maniera asta pentru că este util existenței noastre. Dacă nu am fi fost programați așa, să sesizăm aceste distanțe dintre noi, pur și simplu nu ne-am fi înțeles, dar la nivel de atomi distanțele sunt imense.

Cel care are capacitatea să citească în prezentul unde există și trecut și viitor, dați-vă seama, este un lucru formidabil. Noi, în acest vis premonitoriu, trăim un viitor care nu s-a petrecut încă”, a încheiat Dumitru Constantin Dulcan, în cadrul podcastului realizat de Adrian Artene, pe YouTube.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel