Mariana Cojocaru, HOROSCOP pentru restul verii: „Pot apărea schimbări”. Previziuni pentru toate semnele zodiacale

Data publicării:
Mariana Cojocaru, captură video Youtube/ La Măruță
Descriere foto: Mariana Cojocaru, captură video Youtube/ La Măruță

Astrologul Mariana Cojocaru a făcut noi predicții astrale pentru toate semnele zodiacale.

Mariana Cojocaru a fost invitată în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV, unde a dezvăluit la ce trebuie să se aștepte zodiile, până la finalul verii.


Berbec

Acum vor fi vizate domiciliul, familia, casa. Pot avea loc schimbări importante legate de casă. Se agită spiritele. Dacă până acum, lucrurile veneau mai ușor, de acum vor fi percepute la puterea a treia, încărcătura este mult mai interesantă. Nimic nu este întâmplător. 

Taur

Începe să fie mai bine, axa karmică a părăsit Taurul. Începe să simte se simtă eliberat, pentru că în ultimul an și jumătate, dacă a avut ceva de rezolvat, trebuia să rezolve. Pot apărea schimbări legate de carieră, loc de muncă în străinătate, decizii legate de studii. 

Gemeni

Sunt mai relaxați, ceea ce e foarte bine, pentru că ei au avut ultimii doi ani mai grei. Vor fi puși în gardă în relația cu cei mici. Chestiuni care să țină de planul afectiv, sentimental, lucruri care au greutate, ce aveau de schimbat aici. Ce trebuie să se schimbe pe plan profesional, trebuia să se întâmple până acum, poate fi acum un moment al adevărului, fii cinstit cu tine. 

Rac

Luna vine cu un plus de energie, pentru că vorbim de o extrasensibilizare a lor. Apar schimbări care pot să fie esențiale pentru ei. Luna nu te lasă indiferent, îți dă freamătul ăla interior, întrebări existențiale, profunde, care nu lasă un Rac indiferent. În esență, este bine pentru ei, dar pot sta și în cumpănă uneori. 

Leu

Vor prelua controlul în casă. Leii, în general, trebuie să fie foarte atenți la sănătate, acolo este Luna Neagră. Ea vine cu mesaj pentru sănătate, s-a acumulat foarte multă energie negativă. Imunitatea organismului este mai scăzută, iar atunci trebuie să fie mai atenți la alimentație, la somn. Leii au tot felul de dileme existențiale.

Fecioară

Trebuie să acorde mai multă atenție sănătății, dar persoanele care sunt trecute de o anumită vârstă. Dacă au anumite afecțiuni, trebuie să ia tratamente și să nu fie stresate de ce se întâmplă în jurul lor. Cele mai tinere trebuie să fie atente la carieră, la locul de muncă și la poziția socială, pentru că acolo se pot contura schimbări. Trebuie să fie atente la contracte.

Balanță

Sunt interesate de toate bagajele cu care vin din viețile anterioare. Trebuie să acorde mare atenție la bagajul karmic, pentru că vom avea karma negativă în Balanță, dar asta nu înseamnă mereu de rău. Percepția pe care o ai este problema.

Scorpion

Vor trebui să se orienteze către ceva nou, voit sau nu. Schimbările sunt legate de carieră, o perspectivă nouă, un suflu nou esențial. Schimbarea este obligatorie.

Săgetător

Stau destul de bine. Nu există aspecte care să îi pună într-o situație mai dificilă. La relația cu cei mici există anumite scăpări, cuvinte nemărturisite. Va intra Venus Retrograd, care va aduce probleme pe plan sentimental.

Capricorn

Este centrat pe revizuirea lucrurilor din ultimii 4-5 ani, cel puțin. Mesajul este de tip psihologic, mental, emoțional.

Vărsător

Sunt și ei în vrie, dar în sensul bun. A avut un an intens, nu a amânat lucruri. Acum, faptul că axa s-a dus în zodie de foc și aer îl duce într-o zonă în care se simte bine, dar provocările vor exista în continuare și vor fi în plan social, relațional.

Pești

Au două planete retrograde. Peștii vor simți că există un decalaj între ceea ce își doresc și primesc și se vor întreba de ce se întâmplă asta. Trebuie să înțeleagă faptul că axa karmică îi ia la întrebări. Dacă avem un start corect, atunci lucrurile pot evolua bine.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel