Mariana Cojocaru a dezvăluit zodiile care își schimbă soarta până la finalul lui aprilie. Agitație pentru o ZODIE

Data publicării:
Sursa foto: Mariana Cojocaru, captură YouTube theXclusive
Descriere foto: Sursa foto: Mariana Cojocaru, captură YouTube theXclusive

Mariana Cojocaru a făcut previziuni pentru toate zodiile. 

Mariana Cojocaru a dezvăluit ce zodii își schimbă soarta până la finalul lunii aprilie 2023, potrivit fanatik.ro

Berbec

Au parte de conflicte, interioare sau cu cineva apropiat sau cu un partener de afaceri, dar și dileme existențiale. Deși sunt foarte puternici, au și momente în care sunt vulnerabili, cu răni interioare care se pot agrava pe parcurs.

Taur

Sunt debusolați și încearcă să înțeleagă ce probleme mai trebuie să rezolve. Se izolează și se află în căutarea unor răspunsuri. Vor să înțeleagă, de exemplu, de ce persoana potrivită nu a apărut în viața lor.

Gemeni

Atunci când au impresia că rezolvă anumite probleme și sunt liberi să facă orice, își dau seama că lucrurile nu stau așa. Au de rezolvat lucruri din trecut, de care au uitat. Apar probleme și în plan sentimental și relațional. De asemenea, există și anumite blocaje care țin de planul profesional și nu știu ce să facă și în ce direcție să meargă.

Rac

Acești nativi sunt dezorientați și nu știu încotro să se îndrepte și cum să readucă un echilibru interior. Atunci când cred că lucrurile se așază, apare ceva care îi dă peste cap. Sunt afectați de ceva și în planul familiei. Apar lucruri importante în planul social și în cel al carierei.

Leu

Leii au parte de multe provocări în această perioadă și trebuie să fie foarte atenți la sănătate, dar și la căsnicie sau la relația sentimentală. Totodată, trebuie să aibă grijă în ce relații intră. Mulți Lei au tendința de a fi foarte protectori cu membrii familiei chiar atunci când greșesc.

Fecioară

Potrivit astrologului Mariana Cojocaru, Fecioarele trebuie să fie “foarte atente la lecțiile karmice, kironiene și la lecțiile cu restanțe karmice, mercuriene”, potrivit antena3.ro. Dacă restanțele și lucrurile din trecut nu sunt rezolvate, aceste zodii vor fi afectate mult timp. Trebuie să-și dea seama ce nu au înțeles din relații, parteneriate, viața profesională sau bani.

Balanță

Balanțele vor avea parte de multe provocări și vor realiza în ce conjunctură se vor poziționa acum, pentru că apoi vor veni diverse evenimente. Trebuie să fie atente pa partea sentimentală și să-și dea seama dacă o relație merită sau nu.

Scorpion

Pentru Scorpioni se anunță reglări de conturi. Au provocări în plan relațional și în carieră, dar și în plan sentimental. Au impresia că pot rezolva multe lucruri într-un timp scurt, dar nu vor reuși să realizeze tot ce își propun. Trebuie să corecteze anumite lucruri care țin de caracter și de comportament, așa că e important să își dea seama când greșesc.

Săgetător

Și acești nativi au parte de agitație, mai ales în casa copiilor, precum și în sectorul sentimental și relațional. Dacă fac promisiuni copiilor, trebuie să le respecte. Pentru unii pot apărea probleme în plan sentimental, iar pentru alții în carieră. Poate apărea un blocaj pe concept și nu mai știu ce să facă.

Capricorn

Astrologul anunță tensiuni și pentru Capricorn, mai ales în plan relațional, cu persoana iubită sau cu un partener de afaceri. Tensiunile trebuie rezolvate, altfel se va produce o explozie, a mai precizat astrologul. Starea de spirit a acestui nativ este transparentă și se gândește cum poate ajuta pe cineva din familie.

Vărsător

Sunt marcați de tranzitul planetei Pluto și se gândesc să facă curățenie generală pe destinul lor. Nu sunt superficiali și simt că nu mai suportă, așa că izbucnesc atunci când au parte de o nedreptate sau nu rezonează cu anumite persoane. Trebuie să vină cu argumente și să nu amâne lucrurile.

Pești

Această perioadă este una agitată și pentru Pești, mulți dintre ei fiind dezorientați. Pot avea constrângeri sau ar putea ajunge să se afle într-o situație care nu este a lor. Pot să intre în relații, chiar și sentimentale, dar să nu rezoneze cu oamenii respectivi. Se amăgesc și au impresia că se potrivesc cu oricine, dar nu este așa. Trebuie să fie cât mai înțelepți și să ceară sfaturi din alte părți, pentru a vedea lucrurile din altă perspectivă.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel