Mariana Cojocaru anunță zodiile care sunt forțate de destin în august 2023. Au parte de presiuni majore

Mariana Cojocaru, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV
Descriere foto: Mariana Cojocaru, captură video Youtube/ Emisiuni Prima TV

Mariana Cojocaru a făcut noi previziuni zodiacale pentru luna august 2023. 

Luna august 2023 vine cu multă presiune și agitație pentru mai multe zodii. Mariana Cojocaru a mărturisit, în cadrul unei emisiuni, la Antena Stars, că mulți nativi vor fi  încercați de Karmaă în această lună.

Berbec

Ies la iveală niște rădăcini adânc înfipte în destinul karmic din viețile anterioare. Poate fi vorba de o durere ascunsă care îți dă de furcă. Trebuie să conștientizezi și să înfrunți realitatea. Nu poţi să ascunzi la infinit lucruri care țin de caracterul tău, de latura profesională.

Taur

Agitație maximă și idei de tot felul, care nu sunt străine de tine. Se anunță un nou început în august, nu mai ești inert, reacționezi și faci alegeri pentru alt drum. Vara asta nu te relaxezi pentru că sunt multe lucruri de rezolvat. Există riscul să faci niște alegeri greșite  sau să ajungi într-o înfundătură.

Gemeni

Cei simplu, cuminți și puri în esență își pot provoca singuri dureri, șocuri și fac alegeri care sunt la nivelul lor. Se gândesc mai mult la comunicare și la felul cum relaționează cu copiii, familia și rudele. Apar tensiuni în plan sentimental și blocaje în carieră, contracte, tranzații.

Rac

Provocări, blocaje și cumpene în luna august din cauza planetelor bazale din Leu. Fii atent cum miști piesele pe tabla de șah atât la decizii, cât și la alte pericole. Poți fi vulnerabil și să fii pus în ipostaze mai puțin plăcute. Te autovictimizezi.

Leu

Apar secrete, evenimente din trecut care nu au fost rezolvate sau înțelese cum trebuie. Nu știi cum să înaintezi sau cum să le depășești. Vestea bună e că după aceste încercări, dacă nu abandonezi, ieși mai puternic. Pășești într-o etapă superioară din perspectivă spirituală, adică evoluează.

Fecioară

În august vin provocări conflictuale, se văd dușmani vizibili și invizibili, pe partea de sănătate și în profesie. E ceva ascuns și care mocnește în carieră. Înțelegi un mesaj ascuns care planează, e ca o sabie a lui Damocles deasupra capului. Ai tendința să te retragi pentru a avea grijă de propria persoană.

Balanță

E o perioadă agitată, astrele pregătesc ceva major. Universul este ațintit asupra ta, vin aspecte tot mai profunde. Nu e o lună ușoară, n-ai voie să te culci pe o ureche. Trebuie să despici firul în patru și să înțelegi unde este cauza. Vin provocări în relații, pe justiție sau chestiuni esențiale.

Scorpion

August aduce o experiență inedită, șocuri cu extreme pentru că nu ai înțeles mesajul astral pe sectorul tău existențial. Încercările pot fi dure și pe măsură, țin de păcatele din trecut și de faptul că ai supărat sau jignit pe cineva. Apar mesaje subtile în vis și semne de avertizare.

Săgetător

Sunt restanțe interioare pe care nu le-ai rezolvat și nu le-ai înțeles la adevărata lor valoare. Meditezi pentru a rezolva aceste aspecte și nu ai voie să faci rău, să gândești lucruri negative despre ceilalți pentru a activa partea pozitivă a lucrurilor. Înțelegi ce restanțe mai ai încă pe karmă sau în interior.

Capricorn

Ești realist și scoți la iveală caracterul pământean, ești mai ancorat la realitate. Ești mai logic și mai realist, chiar dacă vocea interioară îți indică altceva. Apare un soi de conflict, ești indecis legat de investiții, parte care ține de karmă. Fii mai atent la detalii în august.

Vărsător

Luna august 2023 aduce o mișcare puternică și ești mai realist ca niciodată. Apare un soi de provocare și de conflict interior. Toate planetele sunt în Leu, pe zodia opusă, de aceea se cere o mare atenție la parteneriate, iubiri, supărări provocate de relații sentimentale și de asumare.

Pești

Începi să înțelegi mesajele subtile din astral, multe fiind din viețile anterioare. E un cumul a cel puțin 9 – 11 existențe care au un bagaj karmic. Există un decalaj între ce ți-ai dorit în trecut și faptul că primești numai pe sfert. August e o lună cu obstacole care pot fi îndepărtate mental.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 24 iul 2023, 09:56 | Categorie: Horoscop


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience