Marian Vanghelie și Oana Mizil și-au spus adio, după 10 ani de relație?: „Și așa nu eram căsătoriți”

Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram
Descriere foto: Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram

Marian Vanghelie și Oana Mizil ar fi decis să meargă pe drumuri separate, după 10 ani de relație. 

În ultima perioadă, între Marian Vanghelie și iubita sa, Oana Mizil au existat mai multe neînțelegeri. În presă s-a scris chiar că între cei doi au avut loc câteva scene de violență fizică, în urma căruia Oana Mizil ar fi ajuns la spital. La aproximativ o saptamână de la incident, Marian Vanghelie și-a deschis sufletul și a vorbit despre intenția sa de a se căsători cu partenera lui. Acesta a mărturisit că o iubește foarte mult pe Oana Mizil și că are de gând să facă pasul cel mare.

Marian Vanghelie și Oana Mizil s-au despărțit?

Cu toate astea, se pare că cei doi au decis să meargă pe drumuri separate. Potrivit click.ro, neînțelegerile dintre ei au făcut-o pe Oana să-și ia fetița și mama și să plece din casa lui Vanghelie.

„Nici nu am fost căsătorit cu Oana, ca să divorțez. Nu știu ce se întâmplă, dar o las pe ea să comunice ce vrea și unde vrea", a declarat, pentru Click!, Marian Vanghelie.

De partea cealaltă, Oana nu a vrut nici să afirme, dar nici să infirme zvonurile apărute: „Prefer să mă abțin. Sunt etape si etape în viață", a mai spus Oana, pentru Click!

Marian Vanghelie era hotărât să se căsătorească cu Oana Mizil

În presă s-a scris chiar că între cei doi au avut loc câteva scene de violență fizică, în urma căruia Oana Mizil ar fi ajuns la spital. Ulterior, femeia a declarat că a ajuns la spital din cauza unui atac de panică, nu din cauză că ar fi fost agresată de iubitul ei. 


„Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat...nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare”, a declarat Oana Mizil pentru Antena 3. 

Marian Vanghelie: „Sunt certuri normale”

M-am certat şi eu cu iubita mea. Sunt certuri normale, numai că Oana nu s-a simţit bine în ultima perioadă şi a făcut tensiune în ziua respectivă, de-aia a avut nevoie de ajutor specializat. Recunosc, este posibil să fiu mai iritat din cauza problemelor mele cu condamnările. Prin ce am trecut în ultimul timp m-a schimbat. Soacra stă cu noi, şi încearcă să mai tempereze situaţia când nu sunt eu acasă. Eu nu ascult de nimeni, nici de soacră. Însă vreau să vă spun în acelaşi timp că sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oana mai mult ca orice. Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă”, a declarat Marian Vanghelie pentru Click

 Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Dată: 05 noi 2022, 12:03 | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience