Marian Vanghelie, primele declarații după ce a fost acuzat că ar fi lovit-o pe Oana Mizil: „Incidentul a fost din cauza tensiunii”

Data publicării:
Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram
Descriere foto: Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram

Marian Vanghelie neagă că ar fi lovit-o pe Oana Mizil și spune că iubitei sale i s-a făcut rău din cauza tensiunii. 

Oana Mizil a ajuns sâmbătă noapte la Spitalul Elias din Capitală, unde ar fi confirmat că a fost agresată de concubinul ei, după cum reiese din raportul emis de Poliție. 

Oamenii legii au emis un ordin de restricție pe numele lui Marian Vanghelie, prin care i se interzice să se apropie de iubita sa.


Ce spune fostul edil al Sectorului 5


Într-o intervenție la România TV, Marian Vanghelie a negat acuzațiile și spune că nu și-a lovit iubita. În schimb, fostul primar al Sectorului 5 a spus că incidentul a avut loc pe fonsul tensiunii. Mai exact, cei doi au avut o mică ceartă conjugală, Oanei i s-a făcut rău, Marian Vanghelie a chemat Salvarea, femeia a fost transportată la spital, iar medicii au chemat Poliția, protocol care ar fi obligatoriu în situația în care o persoană are probleme de sănătate în urma unui conflict conjugal. 


Nu m-a acuzat Oana Mizil. Nu am lovit-o și nu s-au întâmplat asemenea lucruri. Deci ne-am certat, pur și simplu. A fost o ceartă firească, se întâmplă în toate familiile, am țipat puțin mai tare. Soția mea are probleme cu tensiunea. În contextul acesta, i s-a făcut puțin rău și am chemat salvarea eu. I-am dat o pastilă, a venit salvarea, am decis să o ducem la spital. Ne-a întrebat ce s-a întâmplat că trebuie să spui când vine salvarea. Și am zis că ne-am certat și că din cauza tensiunii i s-a făcut rău. Nu s-a bătut nimeni. Incidentul a fost din cauza tensiunii. Atunci când ajungi la spital pe baza unor certuri, procedura e să se cheme Poliția. Și a venit Poliția, a pus câteva întrebări. Au întrebat dacă vrea să facă plângere penală. A spus că nu vrea nicio plângere penală.

Nu știu de unde știți că mă acuză de comportament violent, eu vă spun că nu s-a întâmplat nimic. Mâine ne vedem la mare cu copilul”, a spus Marian Vanghelie la RomaniaTv.


Mai mult, fostul edil al Sectorului 5 asigură că lucrurile între el și Oana Mizil sunt pașnice și chiar urmează să plece împreună pe litoral. 

”O să vedeți dumneavostă, o să auziți și de la ea, ne-am certat, eu nu lovesc. Într-o familie sunt multe probleme, asta e o situație intimă personală, nu cred că sunt singurul pe lumea asta care mă cert cu soția. Dumnevoastră o să vedeți zilele astea, o să fim la mare, o să vedeți că nu s-a întâmplat nimic. Ne-am certat vă spun eu, situația e puțin delicată, fiind persoană publică așa e viața, dacă nu era incidentul cu tensiunea nu mai venea nici salvarea și nici poliția”, a declarat Marian Vanghelie pentru SpyNews. 

 

 

Oana Mizil a avut nevoie de îngrijiri medicale

 

Potrivit Antena 3,fostul deputat PSD Oana Mizil a ajuns la Spitalul Elias din Capitală, sâmbătă seară. Medicii ar fi cei care au anunțat Poliția cu privire la un posibil abuz familial, după ce au constatat mai multe urme de lovituri pe corpul femeii: atât la nivelul feței, cât și pe un braț.

De asemenea, fostul deputat ar fi confirmat la internare că a fost agresată fizic de concubinul său.

 

Ce spun oamenii legii

 

Potrivit România TV, Poliția a anunțat că împotriva fostului primar de la Sectorul 5 a fost emis un ordin de protecție provizoriu.

„La data de 24 iulie a.c., în jurul orei 02:08, polițiștii Stațiunii Snagov au fost sesizați, prin apel 112, de către un spital din București, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgențe, a fost transportată cu un echipaj medical, în vederea acordării de îngrijiri medicale, o pacientă, în vârstă de 45 de ani, din comuna Snagov, care a afirmat la internare, că a fost agresată fizic de către concubinul său.

Polițiștii din Snagov s-au deplasat la respectiva unitate spitalicească, iar, în urma activităților specifice desfășurate, s-au sesizat din oficiu, cu privire la săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

De asemenea, polițiștii Stațiunii Snagov au aplicat formularul de evaluare a riscului, privind modalitatea de gestionare a cazurilor de violență domestică și rezultând existența riscului iminent, au emis Ordin de Protecție Provizoriu, împotriva concubinul persoanei vătămate”, au transmis oamenii legii.

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel