Marian Vanghelie, hotărât să se căsătorească cu Oana Mizil: "O iubesc mai mult ca orice"

Data publicării:
Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram
Descriere foto: Oana Mizil și Marian Vanghelie, foto Instagram

După ce Oana Mizil ar fi fost agresată de Marian Vanghelie, cei doi se pare că au planuri mari de viitor. Fostul primar al sectorului 5 are de gând să se căsătorească cu iubita sa.

În ultima perioadă, între Marian Vanghelie și iubita sa, Oana Mizil au existat mai multe neînțelegeri. În presă s-a scris chiar că între cei doi au avut loc câteva scene de violență fizică, în urma căruia Oana Mizil ar fi ajuns la spital. Ulterior, femeia a declarat că a ajuns la spital din cauza unui atac de panică, nu din cauză că ar fi fost agresată de iubitul ei. 


„Vineri seară, pe fondul de oboseală și stres maxim și de supărare, practic m-am supărat că nu m-a lăsat să plec la mare în ziua în care eu am vrut, tensiunea mi-a crescut foarte rău, am avut 18 cu 16 și așa am chemat salvarea, pentru că Marian s-a speriat foarte tare, mama mea s-a speriat, eu m-am speriat...nu am fost lovită cu putere, așa cum se spune. Pur și simplu, soțul meu m-a apucat de brațul stâng și m-a îmbrâncit. Nu m-a lovit cu altceva, nu m-a bătut. Se și scrie în documentele de ieșire din spital că am avut atac de panică și tensiune foarte mare”, a declarat Oana Mizil pentru Antena 3. 

 

La aproximativ o saptamână de la incident, Marian Vanghelie și-a deschis sufletul și a vorbit despre intenția sa de a se căsători cu partenera lui. Acesta a mărturisit că o iubește foarte mult pe Oana Mizil și că are de gând să facă pasul cel mare.

Cei doi au dat uitării tensiunilor dintre ei și au plecat la mare pentru a se relaxa și pentru a se bucura unul de celălalt.

 

”M-am certat şi eu cu iubita mea. Sunt certuri normale, numai că Oana nu s-a simţit bine în ultima perioadă şi a făcut tensiune în ziua respectivă, de-aia a avut nevoie de ajutor specializat. Recunosc, este posibil să fiu mai iritat din cauza problemelor mele cu condamnările. Prin ce am trecut în ultimul timp m-a schimbat. Soacra stă cu noi, şi încearcă să mai tempereze situaţia când nu sunt eu acasă. Eu nu ascult de nimeni, nici de soacră. Însă vreau să vă spun în acelaşi timp că sunt un bărbat mai complicat, dar o iubesc pe Oana mai mult ca orice. Familia e pe primul loc la mine. Au fost o serie de probleme la noi pe care vreau să le rezolv şi apoi mă gândesc la căsătorie. Eu cu Oana nu suntem cununaţi încă”, a declarat Marian Vanghelie pentru Click



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel