Mariah Carey suferă de o boală psihică. Dezvăluiri cutremurătoare: „Refuz să mă controleze”

Data publicării:
Mariah Carey, sursa instagram
Descriere foto: Mariah Carey, sursa instagram

Mariah Carey a făcut dezvăluiri dureroase despre boala psihică cu care se confruntă.

Mariah Carey este una dintre cele mai apreciate artiste de peste hotare. Deși duce o viață la care alții doar visează, artista ascunde în spate o traumă care a marcat-o profund. Artista a avut parte de o copilărie grea, unde a simțit și gustul sărăciei. Mama ei, o cântăreață irlandeză de operă, și tatăl său, un inginer de culoare, au divorțat când ea avea doar trei ani. Ulterior, artista și-a găsit vocația, însă situația din familie nu a ajutat-o în acest caz.

La un moment dat, celebra artistă a fost chiar victima rasismului, iar sora ei nu i-a fost alături, aceasta fiind extrem de libertină, motiv pentru care a devenit mamă la doar 15 ani, era dependentă de droguri, a făcut prostituție și chiar s-a îmbolnăvit de SIDA.

La 12 ani, Mariah Carey a devenit backing vocals. Câțiva ani mai târziu, artista a fost descoperită de Tommy Mottola, cu care s-a și căsătorit. Relația dintre cei doi nu a fost una roz, motiv pentru care au divorțat după patru ani de căsnicie.

În urma tuturor problemelor, în anul 2001, Mariah Carey a fost diagnosticată cu tulburare bipolară, cu care se confruntă și în ziua de azi.

„Nu-mi venea să cred! Până recent am trăit negând realitatea, izolându-mă de toţi de teamă că cineva o să-mi facă povestea cunoscută. A fost o povadă prea grea ca să continui să o duc în spate. Am căutat şi am primit tratament, într-un final, şi m-am înconjurat numai de oameni pozitivi. Mai mult, mi-am concentrat întreaga atenţie pe ceea ce îmi place cel mai mult să fac – să compun melodii şi să le cânt”, a declarat artista într-un interviu acordat revistei People.

Acum, vedeta urmează un tratament medicamentos și face chiar și terapie pentru a reușit să își țină boala sub control. Cu toate astea, Mariah Carey mai are episoade de depresie și hipomanie, tulburare definită prin superactivitate și exuberanță epuizantă.

„Iau tratament care pare destul de bun. Nu mă face să mă simt prea obosită sau să-mi ies din ritm. Faptul că mi-a fost ajustată medicaţia astfel încât să-mi fie bine e cel mai important. Eram irascibilă şi mă temeam întruna să nu cumva să-i dezamăgesc pe cei din jurul meu. Se pare că sufeream de vreo formă de manie. Într-un final, m-am izbit de un zid. Stările mele depresive s-au manifestat prin faptul că aveam energia foarte scăzută. Mă simţeam atât de singură şi de tristă! Mă simţeam chiar şi vinovată pentru faptul că nu făceam ce ştiam că trebuia să fac pentru cariera mea. Faptul că suferi de o boală psihică nu trebuie să te definească, iar eu refuz să mă definească şi să mă controleze!”, a a mai spus diva în People.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel