Mariah Carey și iubitul său tinerel, Bryan Tanaka, s-au despărțit după 7 ani de relație. Care a fost fost motivul separării

Data publicării:

Mariah Carey și Bryan Tanaka s-au despărțit, după șapte ani de relație. Bryan Tanaka e cu 14 ani mai tânăr decât artista.

Mariah Carey și iubitul ei, Bryan Tanaka, cu care era împreună de 7 ani s-au despărțit pentru că el își dorea copii, spune o sursă în exclusivitate pentru Page Six.  Se pare că diferența de vârstă de 14 ani a jucat un rol, Tanaka, 40 de ani, dorind lucruri diferite față de Carey, 54 de ani.

Mariah Carey și iubitul său tinerel, Bryan Tanaka, s-au despărțit după 7 ani de relație

"El vrea să aibă o familie. Ea nu se află acolo unde se află", spune sursa.

Carey împarte cu fostul ei soț, Nick Cannon, gemenii Moroccan și Monroe, în vârstă de 12 ani. Tanaka, pe de altă parte, nu are proprii copii.Speculațiile legate de relația lor au început să apară săptămâna aceasta când artista a plecat singură în călătoria ei anuală la Aspen, Colorado. Tanaka a lipsit și din turneul "Merry Christmas One and All!", care a început în noiembrie, în California. Tanaka a lucrat ca dansator cu Carey începând din 2006 și au început să se întâlnească în 2016.

"Vrea să înceapă să aibă propria lui viață", a declarat o altă sursă despre despărțire.

Carey a alimentat și mai mult speculațiile potrivit cărora relația s-a încheiat atunci când a declarat pentru People, la începutul acestei luni, că a avut un an greu.

"Am așteptat cu nerăbdare acest Crăciun, cam tot anul. Încă de anul trecut - pentru că anul trecut nu a fost cel mai grozav. Le sunt recunoscătoare pentru toți, dar nu a fost cea mai distractivă versiune a Crăciunului pentru mine.", spunea artista. 

De asemenea, Carey a promis să se "distreze" în timpul sezonului de sărbători din 2023 "indiferent de situație".

Câștigătorul premiului Grammy și Tanaka au fost văzuți ultima dată împreună în timpul zilei de naștere a acesteia, în martie. Mariah Carey s-a despărțit de Tanaka în 2017, dar au sfârșit prin a se împăca rapid.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel