Mariah Carey a rupt tăcerea. Ce i-a făcut în copilărie sora care acum o dă în judecată

Data publicării:
Mariah Carey, foto Instagram
Descriere foto: Mariah Carey, foto Instagram

Sora cântăreţei Mariah Carey o dă în judecată pe vedetă pentru suma de 1,2 milioane de dolari acuzând-o că i-ar fi provocat un ''imens stres emoţional'' prin afirmaţiile făcute într-un volum de memorii.

Într-o carte autobiografică, vedeta a făcut afirmaţii despre comportamentul surorii ei mai mari, Alison, pe care a acuzat-o că ar fi pus-o pe Mariah în pericol de a cădea victima proxeneţilor pe când avea 12 ani.

Alison a negat învinuirile, spunând că Mariah ''nu a prezentat nicio dovadă care să susţină acele acuzaţii serioase''.

Aceasta a mai spus că materialul ''scandalos'' are drept scop ''umilirea şi punerea ei într-o situaţie jenantă''.

Sora vedetei solicită acum compensaţii pentru ''această umilire publică cruda, agresiva, răzbunătoare, vrednică de dispreţ şi total nenecesară''.

Volumul de memorii, intitulat ''The Meaning of Mariah Carey'', a fost publicat în septembrie. Plângerea formulată de Alison Carey, care se întinde pe două pagini, a fost înaintată luni Curţii Supreme din New York.

În documentul depus în instanţă, Alison o acuză pe Mariah că şi-a folosit ''statutul de figură publică pentru a-şi ataca sora săracă, generând ştiri de senzaţie care descriu acuzaţiile ei groaznice pentru a-şi promova vânzările cărţii''.

Aceasta mai spune că suferă de depresie severă din cauza ''traumei care nu poate fi pusă în cuvinte din timpul copilăriei şi după ce propriii copii au abandonat-o''. În carte, Mariah îşi descrie sora ca o persoană ''cu răni profunde'', notează Agerpres.



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Maria Alexandru | Categorie: International


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel