Maria, sora lui Petrică Mâțu Stoian, amintiri dureroase din copilărie: Petrică a fost un copil tare vesel

Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook
Descriere foto: Descriere foto: Petrică Mîțu Stoian, sursa facebook

Maria, sora lui Petrică Mâțu Stoian, și-a amintit cu nostalgie despre vremurile când regretatul artist era în viață.

Maria, sora lui Petrică Mâțu Stoian este, în continuarea, extrem de afectată din cauza pierderii regretatului artist. Aceasta a dezvăluit faptul că nu a lăsat să treacă Paștele, fără să împartă pachete în memoria fratelui ei, dar și-a amintit și cele mai frumoase momente petrecute alături de el, în copilărie.

”Trebuie să împărțim pachete, să dăm de pomană, vom merge și la Craiova, la cimitir, împărțim pe unde se poate, și aici, în Ardeal. Noi nu mai petreceam împreună Paștele, în ultimii ani. Dar, când eram mici, era tare frumos, părinții ne luau hăinuțe noi. Pregăteam masa, vopseam ouă, făceam cozonaci, aveam și oi și miei, în ogradă, eram familie mare. Petrică a fost un copil tare vesel, cu toții eram, dar ne-a pierit veselia după acest mare necaz”, a povestit sora lui Petrică Mâțu Stoian, potrivit Ego.ro

Sora regretatului artist suferă în continuare

”Sufăr foarte mult că fratele meu a murit tânăr. Suferi enorm când cineva moare subit, fulgerător. Când e cineva de vârstă mai înaintată zici, ”S-a dus, era bătrân!”. Dar, când e mai tânăr, ți se rupe sufletul. După ce fusese bolnav de Covid-19, nu se mai simțea deloc bine, de aceea a și plecat la clinica aceea, avea plămânii foarte afectați. S-a speriat, dar a ascuns de noi, nici n-a vrut să ne sune, credea că îi va trece, nu voia să ne îngrijoreze. El avea și probleme cu inima, trebuia să fie foarte atent cu sănătatea. Acum este prea târziu!”, a continuata aceasta.

Femeia nu a intrat încă în posesia bunurilor lăsate de Petrică Mâțu Stoian

”Nu am luat încă nimic, pot lua după obținerea titlului de moștenitor. Trebuie proces-verbal, e casa impresarului, nu a fost a lui Petrică, nu poți lua oricum, nu suntem rude. Apoi, nu vreau să zică cineva că nu știu ce mi-a dat și eu nu am luat. Se face totul legal, cu proces-verbal, cu martori. În acea casă s-a simțit el bine, acolo a trăit în ultima parte a vieții, s-a simțit legat sufletește de acei oameni”, a mai spus sora artistului.

Maria și-a visat fratele recent

Aceasta spune că îl visează destul des pe regretatul artist, iar ultima dată, Maria chiar crede că acesta a încercat să-i transmită un mesaj.

”Pe Petrică l-am visat ultima oară acum vreo două săptămâni. Nu cere mâncare niciodată, eu oricum în fiecare zi împart mâncare, pentru toți morții, dăm la săraci. Trebuie să avem sufletul bun, dacă ești rău Dumnezeu vine și îți trage peste cap, cum se zice în popor. L-am visat că se uita la mine. M-a luat pe după gât și îmi spunea ceva despre fosta lui prietenă, că a ținut la ea. O fi vrut să-mi zică să nu zic ceva rău despre ea. Poate că acesta a fost mesajul lui…”, a continuat Maria.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Andreea Cercel | Dată: 26 apr 2022, 18:16 | Categorie: Vedete
Get it on App Store Get it on Google Play