Maria Obretin, mărturisiri despre relația cu bunica: „O femeie care mi-a umplut universul în copilărie. A fost sufletul familiei”

Data publicării:
maria obretin foto: happyfishtv/youtube
Descriere foto: maria obretin foto: happyfishtv/youtube

Maria Obretin vorbește despre legătura ei fabuloasă cu bunica Furtunica, în cadrul podcastului „Boomer-ul și Milenialu'”, moderat de Silviu Petcu și Alex Zob.

Într-o lume plină de schimbări și agitație, legăturile de familie rămân o ancoră stabilă pentru mulți dintre noi. Maria Obretin, actriță talentată și foarte apreciată, își împărtășește o parte dintre amintirile sale legate de bunica ei, Stana, dezvăluind o relație plină de complexitate și afecțiune.

Te-ar putea interesa și: Dani Oțil, mesaj pentru studenți: „Nu te învață nimeni la o școală. Meseria asta poate fi antrenată acasă”

Bunica Furtunica, „Ești ca o furtună într-un pahar cu apă”

Povestea începe cu un nume, Stana, o femeie puternică și plină de viață, care a lăsat o amprentă profundă în viața Mariei Obretin. Descriind-o ca pe o „furtună într-un pahar cu apă", Maria Obretin o numește afectuos „Furtunica", nume influențat de observațiile unei verișoare de-ale ei, o aluzie la energia și forța ei din trecut. Cu toate că Stana a fost o prezență puternică și iubită în familia lor, Maria nu ezită să recunoască că relația lor nu a fost mereu lină, fiind marcată și de momente dificile.

„Stana se numea, un nume foarte frumos, de altfel. I-a zis, la un moment dat, o verișoară „Mata ești foarte agitată, dar te agiți așa în van. Ești ca o furtună într-un pahar cu apă” și așa i-am zis Furtunica, la finalul vieții ei, când nu mai era chiar uraganul care fusese și care condusese toată familie. E o perioadă foarte frumoasă a copilăriei, când încă trăiau toți, unchii, vecinii, bunica, pe care o iubeam cu toții. E destul de greu”, a spus Maria Obretin, în cadrul podcastului „Boomer-ul și Milenialu'”, moderat de Silviu Petcu și Alex Zob.

Cu toate acestea, în ciuda dificultăților, legătura dintre Maria și bunica sa a fost una specială. Petrecând mult timp împreună în aceeași curte, Maria și Stana au avut ocazia să se cunoască și să se influențeze reciproc. Chiar dacă au existat momente de tensiune, Maria își amintește cu căldură de personalitatea plină de snoave a bunicii sale și de momentele de râs pe care le împărtășeau.

„Relația mea cu ea..mama era la serviciu, tata era la serviciu, normal că ne petreceam timp mult împreună. Stăteam în aceeași curte, ai mei stăteau și cu ea. Nu-ți imagina că a fost o relație superbă și lină, m-a bătut de m-a rupt. Mama zice că am fost un copil destul de cuminte. Cred că eram nervos, așa. Făceam chestii multe, aveam multă energie, totuși, pentru biata femeie. Dar era tare, plină de snoave, râdeai mult cu ea, adică o femeie care mi-a umplut universul în copilărie și care nu a înțeles nimic din faptul că eu mă fac actriță”, a spus Maria Obretin, în cadrul podcastului „Boomer-ul și Milenialu'”, moderat de Silviu Petcu și Alex Zob.

Te-ar putea interesa și: Care sunt idolii din viața lui Carmen Tănase: „N-am cum să aleg una dintre ele. A fost o lecție pe care n-am să o uit niciodată”

„Și, mamă, pe cine ai învățat să imiți? Hai să mi-o faci și mie pe Tamara Buciuceanu, mamă”

O parte importantă din povestea lor comună a fost implicarea Mariei în industria televizuală. Deși initial sceptică, Stana a fost mândră să o vadă pe Maria în reclame și la televizor, chiar dacă nu întotdeauna înțelegea cu exactitate ce se întâmplă. Deși exista uneori o disonanță între realitate și percepția bunicii sale legată de industria televiziunii, Maria recunoaște că Stana a fost mereu susținătoare și implicată în viața ei profesională.

„După primul semestru la facultate, m-am dus acasă și m-a întrebat „Și, mamă, pe cine ai învățat să imiți? Hai să mi-o faci și mie pe Tamara Buciuceanu, mamă”. Ea i-a răspuns „Nu știu, mamaie, că nu e cu de-astea la actorie”. Cam asta era de unde am pornit, adică de la -infinit în această experiență cu actoria. 

Prima reclamă a mea a fost pentru o televiziune. Eram într-o cămășuță albă cu părul lung și mamaie era foarte fericită că mă vede în fiecare seară și i-a și zis mamei „Foarte frumoasă, Maria noastră apare în fiecare seară la televizor, atâta că se îmbracă mereu la fel”. 

Am făcut o reclamă la ulei și ea își imagina că oamenii ăia mi-au dat ulei pentru o viață întreagă, era convinsă că eu am ulei. Legătura dintre realitate și televizor se făcea foarte dubios așa. Dar a fost sufletul familiei”, a spus Maria Obretin, în cadrul podcastului „Boomer-ul și Milenialu'”, moderat de Silviu Petcu și Alex Zob.

Pe parcursul experienței sale în actorie, Maria a fost inspirată de amintirile și învățăturile bunicii sale, iar această conexiune profundă cu familia ei a influențat parcursul său artistic. Astfel, legătura dintre Maria Obretin și bunica sa, Stana, reprezintă nu doar o poveste de familie, ci și o lecție despre puterea dragostei și a înțelegerii în cadrul unei relații complexe și interconectate.Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Ana-Maria Bugiu | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel