Maria Obretin, factură uriaşă la gaze: Vă daţi seama că stau într-un palat. Să veniţi la spectacole, să scot şi eu pârleala

Data publicării:
Facebook Maria Obretin
Descriere foto: Facebook Maria Obretin

Actriţa Maria Obretin, cunoscută pentru rolurile din serialul Umbre, dar şi din filmele The Nun, A Quiet Place şi Bucureşti Non-Stop, a primit o factură uriaşă la gaze. 

Mariei Obretin i-a venit o factură la gaze de 3200 de lei, o sumă uriaşă. Aceasta a cerut, ironic, chiar şi ajutorul fanilor. 

"Ia, linişte, că mi-a venit regularizarea la gaze, sărakilor! Vă daţi seama că locuiesc într-un palat ceva! Mă, da’ n-ar fi venit şi ea la 30 la sută, câţi spectatori avem noi în săli, că era echitabil.

Bun! Voiam doar să vă spun să veniţi la spectacole când vă chem, să scot şi eu pârleala! Bine, deocamdată nu am. Când o fi să mai fie, zic!

Haideţi că mă duc să dau centrala mai încet, că aud că frigul te păstrează tânăr. Dacă eşti tânăr, mă rog!", a scris Maria Obretin pe Instagram.

 
 
 
 
 
Vezi această postare pe Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

O postare distribuită de Maria Obretin (@obretinmaria)

Lia Bugnar, reacție după vestea redeschiderii teatrelor, cu doar 30% din capacitate: Mai bine încerc online

 

Regizoarea Lia Bugnar  spune că preferă să-și joace piesele în online, decât în condițiile de redeschidere a teatrelor cu doar 30% din capacitate. Artista tocmai a avut un succes fabulos cu piesa „Peretele”, pe care a jucat-o online, în fața a peste 4000 de telespectactori. 

”Cica deschid teatrele. Sa jucam cu 30% din capacitatea salii. Iata o veste care nu-mi schimba situatia in niciun fel. La Green Hours, 30% din capacitatea salii inseamna 20 de spectatori. Multumesc mult, prefer sa nu. Mai bine incerc sa fac teatru online si, de cate ori joc un spectacol pe care in mod normal il joc la Green Hours, dau si dragului meu teatru independent ce si cat pot.

Nici la Metropolis nu-i vreo sfaraiala momentan, pentru ca, daca domnul primar (speranta noastra de mai bine) nu pricepe ca teatrul Metropolis, teatru de stat, e un teatru de proiect, adica nu are trupa angajata DELOC, doar colaboratori, cata vreme nu exista buget pentru colaboratori, teatrul Metropolis nu poate functiona normal, cu sau fara pandemie. Deci nici de-aici vreo nadejde, cel putin momentan. Asa ca mergem in continuare pe teatru online. Oricum, in caz ca se insista pe redeschiderea asta cu cativa spectatori viteji in sala, ar trebui ca angajatii teatrelor sa fie luati in calcul pentru vaccinare inainte sa zburde si sa imprastie saliva in toate directiile pe scena. Nu de alta, da' "sa mori pe altarul artei" e bine sa ramana o metafora si pentru noi, si pentru platitorul de bilet. Asa ca, repet, ramanem la teatrul online.

In aceasta ordine de idei, sa stiti ca pe 5 februarie avem "Noi4", un spectacol de mine, cu Marius Manole, Maria Obretin, Oana Tudor si cu mine insami", a transmis Lia Bugnar. VEZI MAI MULTE AICIGoogle News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Florin Răvdan | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel