Maria Magdalena Chihaia, număr scandalos la iUmor. Ce reacție a avut Biserica Catolică în urma prestației sale: "Mi-au atras atenția"

Data actualizării: | Data publicării:
Maria Magdalena Chihaia
EXCLUSIV
Descriere foto: Maria Magdalena Chihaia

Actrița Maria Magdalena Chihaia a dezvăluit, în exclusivitate pentru Spectacola, care a fost reacția Bisericii Catolice după prestația sa la iUmor.

Maria Magdalena Chihaia este una dintre cele mai apreciate actrițe din generația nouă. Actrița este și dubla finalistă iUmor, încântând publicul prin personajele ei: bocitoarea și binecunoscuta Sora Magdalena, care a adus controverse în randul spectatorilor, devenind cel mai scandalos numar din istoria iUmor.

În urma prestației sale cu sora Magdalena, personajul care a consacrat-o, aceasta a avut parte de mai multe reacții din partea juriului iUMOR, dr și a Bisericii Catolice. Actrița a mărturisit că a fost înțeleasă, mai ales că este catolică și că nu a întrecut măsura în ceea ce privește rolul "măicuței sexy". 

 

"Biserica Catolică, după ce a văzut câteva câteva filmări cu sora Magdalena, nu prea simpatic pentru personajul în sine, mi-au atras atenția, m-au întrebat până unde vreau să ajung cu sora Magdalena. Ei fiind deschiși și niște oameni care apreciază arta și umorul și care m-au susținut, pentru că eu sunt catolică și fac parte din comunitatea catolică. Sunt cumva îndreptățită să fac o parodie după acest personaj pentru că nu depășesc niciodată limita și umorul se duce până la un punct. Am zis să nu întrec măsura, că nu este cazul.", a declarat Maria Magdalena Chihaia pentru Spectacola.

 

Care a fost reacția lui Mihai Bendeac

 

În urma numărului său de la iUmor, Mihai Bendeac a mărturisit că momentul Magdalenei Chihaia va rămâne cel mai scandalos număr de la iUMOR. Actrița a acceptat comentariul făcut de jurat, mai ales că ulterior a primit mai multe mesaje de la cei care au urmărit-o.

"A avut dreptate! Chiar a fost cel mai scandalos număr de la iUmor, asta mi-am dat seama și datorită mesajelor pe care le-am primit de la public. Unele mesaje au fost foarte drăguțe, de susținere, altele au fost pe sistemul că: "am fost plătită de Papa ca să convertesc pe toată lumea la catolicism". Ăsta a fost unul din mijloc, dar am primit și mesaje din acelea... dar am trecut peste ele.", a mai spus actrița.

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel