Maria Magdalena Chihaia, adevărul despre personajul interpretat la iUmor: "Nu încerc să convertesc lumea la catolicism"/ EXCLUSIV

Data actualizării: | Data publicării:
EXCLUSIV

Maria Magdalena Chihaia a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, care este legătura dintre ea și personajul interpretat la iUMOR.

Maria-Magdalena Chihaia, actriță, nascută pe 16 aprilie 1986, în Bucuresti. A absolvit Universitatea Hyperion, Facultatea de Arte, Actorie în 2010 la clasa profesorilor: Virgil Ogasanu și Ruxandra Sireteanu, asistent: Georgiana Saizescu.

Joaca urmatoarele spectacole: “Crimă la cină”, un spectacol interactiv cu muzică live și dans, în stilul Agathei Christie la Teatrul Elisabeta, “Cum să pierzi totul într-o zi”, regia Razvan Oprea, “Michelle”-one woman show, “Schimb pe schimb” și “Gunoierul” la Teatrul Roșu, “Maria-Magdalena: de la mânăstire la club”, “Dragoste pe coji de mandarine”, “ Cine a furat-o pe Ileana Cosanzeana?!”.

Pe lângă actriță este și instructor de dans, predă dansuri latino-americane, valsul mirilor și creaza coregrafii unicate pentru evenimente, face entertainment si MC. Cel mai important, Maria-Magdalena Chihaia este dubla finalistă iUmor, încântând publicul prin personajele ei: bocitoarea și binecunoscuta Sora Magdalena, care a adus controverse în randul spectatorilor, devenind cel mai scandalos numar din istoria iUmor. Magdalena a creat un moment unic pornind de la vestimentația ei de "măicuță" și textul său a fost unul extrem de „piperat”, căci aparent, în viziunea sa, viața la mănăstire este una cam plină de păcat. Magdalena Chihaia a fost supranumită de către Cheloo  "cea mai sexy măicuță"

 

 

Maria Magdalena Chihaia a dezvăluit, în exclusivitate pentru SPECTACOLA, care este legătura dintre ea și măicuță, rolul pe care l-a interpretat în cadrul emisiunii "IUMOR  "

SPECTACOLA: De ce ai ales să interpretezi  acest personaj?!

Maria Magdalena Chihaia: Eu sunt de confesiune romano-catolică, am cântat 9 ani în corul bisericii catolice și am absolvit Liceul Româno-Catolic Sfântul Iosif.  În 1999 am reprezentat tineretul studențesc catolic la Roma în fața Papei Ioan Paul al II-lea și a cardinalilor de la Vatican. Am dat interviuri pentru televiziunile din Roma și am făcut parte din echipa mare a Diecezei de București pe parte artistică. Primul spectacol de teatru l-am susținut în cadrul bisericii catolice la Teatrul Ion Creangă în cadrul festivalul: “Deschiderea Anului Pastoral”, unde am interpretat rolul Evei. Personajul Sora Magdalena este ales cu atenție, iar momentele comice sunt create cu mare finețe. Sunt mandră că sunt catolică și nu voi face niciodată nimic contra confesiunii mele. Ceea ce fac eu este un moment artistic, un pamflet, care aduce zâmbete pe fețele oamenilor.

   

 

 

SPECTACOLA:  Ce au în comun Sora Magdalena și Magdalena Chihaia?

Maria Magdalena Chihaia: Candoarea, inocența și bunul simț. Deși Sora Magdalena a fost numită “măicuța perversă”, ea vorbește cu perdea. Este o maicuță tânără, fresh, care dansează, care vorbește liber despre problemele ce sunt în anumite zone consacrate. Nu critică preoți, nu duce numele Domnului în zadar și nu încearcă să convertească toată lumea la catolicism, așa cum a fost acuzată. Mă regăsesc foarte mult în personaj. Vreau să arăt o latura fictivă a unei maicuțe din zilele noastre, o măicuță occidentală modernă și zglobie.

     

SPECTACOLA: De unde te-ai inspirat când ai creat personajul?

Maria Magdalena Chihaia: Atât din comunitatea catolică din România, cât și din filmele internaționale cu măicuțe. Iubesc foarte mult America și îmi doresc ca Sora Magdalena să ajungă cunoscută internațional și să fie invitată să facă un moment artistic pe marile scene din New York.

 

 

 

SPECTACOLA:    Ce spune actrița Maria Magdalena Chihaia despre personaj? 

Maria Magdalena Chihaia:  O iubesc pe Sora Magdalena și voi face tot ce-mi stă în putință ca să o iubească întreagul glob. Sora Magdalena sunt eu,  este o particică din mine pe care am scos-o la iveală prin acest personaj creat.

 

 

 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Romina Băluță | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel