Maria Iordănescu, primul Crăciun în rolul de mamă: „Sunt perfecționistă și încerc să îi ofer micuței mele tot ce e mai bun”

Data publicării:
EXCLUSIV

Maria Iordănescu prezentatoarea Focus Sport, de la PRIMA TV,  împărtășește cu cititorii Spectacola cele mai arzătoare dorințe de Crăciun. După un an plin de reușite, vedeta face bilanțul binecuvântărilor și își amintește cu nostalgie de sărbătorile din copilărie. 

Spectacola: Cum te găsim în acest final de an?

Maria Iordănescu:  Sănătoasă, împlinită, fericită. Dar în primul rând, recunoscătoare lui Dumnezeu pentru lucrurile minunate pe care mi le a dăruit și pentru unul dintre cei mai buni ani din viața mea. Și asta pentru că este anul în care s-a născut fetița mea.

 

Spectacola: Cu ce te-a surprins 2023? Dacă ar fi să numești cea mai mare bucurie, dar și cea mai mare provocare din acest an, care ar fi acelea?

Maria Iordănescu: Cea mai mare bucurie - Întâlnirea cu fetița mea și cea mai mare provocare - Hmmm…. Alăptarea  și acomodarea în noul rol, cel de mama. Și asta pt că sunt perfecționistă și încerc să îi ofer micuței mele tot ce are ea nevoie și tot ce e mai bun. Îmi pun tot sufletul și îmi dau silința că totul să fie spre… “ideal” dacă s-ar putea.

 

Spectacola:  Cu ce gânduri, planuri și speranțe intri în noul an?

 

Maria Iordănescu: Să fiu din ce în ce mai bună, să mai adaug o cărămidă pe toate planurile. Cu alte cuvinte, să devin o varianta mai bună a mea decât în anul precedent. Mai exact, o mai bună soție, mama și, de ce nu, o prezența și mai plăcută pe micul ecran.

Spectacola: Dacă ar fi să premiezi o persoană din viața ta, pentru anul care tocmai se încheie, care ar fi aceea și de ce?

Maria Iordănescu: Soțul meu, pentru răbdare, că nu am mai fost la fel de disponibilă că înainte. Și bonus, o altă persoană: fratele meu, pentru forța de muncă și determinare lui. Și pentru altele, dar le zic lor în privat. ️

 

Spectacola:  I-ai scris Moșului în acest an? Care ar fi cea mai arzătoare dorință a ta, în acest Crăciun?

Maria Iordănescu: Să îmi văd fetița, soțul, părinții, frații și familile lor sănătoși. Și clar, fără doar și poate, dacă avem asta, sunt mai mult decât recunoscătoare, pentru că, la finalul zilei, doar asta este ceea ce contează. Fără sănătate, nu putem realiza nimic, asta este clar.

 

Spectacola:  Cum vei petrece sărbătorile? Care sunt tradițiile care nu lipsesc de la masa de Crăciun?

Maria Iordănescu: În familie, evident. Așa cum o fac în fiecare an. Cât pot și cât va depinde de mine, eu nu o să lipsesc niciodată de la masă de Crăciun și de Paște, din familie. Și aici vorbesc despre părinți, frați, cumnate și nepoți. Acestea sunt și zilele mele preferate din an, pentru că, pe lângă bucuria religioasă care vine la pachet cu aceste zile de sărbătoare, ne întregim, ne întâlnim cu toții și petrecem timp frumos și de calitate împreună. Iar aceste momente sunt atât de prețioase încât nu îmi permit să absentez vreodată. 

Spectacola:  Într-un scenariu perfect, cine ți-ai dori să fie alături de tine la masa de Crăciun?

Maria Iordănescu: Angelina Jolie. Glumesc. Cred că am răspuns deja la această întrebare puțin mai sus. E clar că masa perfectă de Crăciun este atunci când la ea, se strâng, cu toții, sănătoși, toți membrii familiei.

 

Spectacola:  Cum arăta Crăciunul copilăriei, ce îți lipsește cel mai mult de atunci și ce ai păstrat și astăzi?

Maria Iordănescu: Îmi lipsește inocența aceea a copilului care credea în existența lui Moș Crăciun. Dar abia aștept să retrăiesc acele momente alături de fiica mea. Să deschidem împreună cu entuziasm cadourile în dimineața de Crăciun, așa cum o făcem la mama acasă. Sau să scriem împreună scrisoarea în care ne așterneam cândva cele mai sincere gânduri, în copilărie. Și am păstrat regulă de aur nescrisă în familia noastră, și anume să nu lipsim de la masa părinților noștri din zilele de sărbătoare. 



Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Spectacola și pe Google News

Autorul articolului: Georgiana Ioniţă | Categorie: Vedete


Get it on App Store Get it on Google Play


DC Media Group Audience

pixel